@DanielaS Tiež som
bola vždy na vyšších mužov (meriam 165cm) a potom som stretla jedného,
ktorý je tak vysoký ako ja a svojou osobnosťou prevýšil všetkých mužov,
ktorých som dovtedy poznala Takže som svoj vkus prehodnotila
Asexuální oblečení
Já jsem zase nikdy nebyla na ty vysoké. Můj muž má cca o 5 cm víc než já a vyhovuje mi to tak. Sama měřím 173, takže malá nejsem. Ale menší muž než jsem já by mi nevadil. Samozřejmě ne o hlavu, to by asi bylo moc…
Mne sa vzdy pacili vysoki muzi, cim vyssi tym lepsie, kedze sama meriam
174 tak min. 185 je pre mna dost vysoky Pri vysokom muzovi sa citim bezpecne a prijemne,
ochrani ma pred kazdym potencialnym nebezpecenstvom. Paradoxne vzdy som skoncila
v dlhodobom vztahu s muzom ktory bol tak vysoky ako ja alebo o par cm nizsi,
z coho vyplyva ze aj tak su pre vztah dolezitejsie ine veci a na vyske az tak
nezalezi, len musia mat dotycni dostatok sebavedomia aby ustali reakcie
okolia
@Kateřina no práve
a začínam sa desiť toho, čo nastane až sa dopracuje k uzamknutým témam.
Požiada o znovuotvorenie, aby jej nechýbala kolonka v dotazníku?
Ja nerikala MALY chlap. Ale MENSI nez ja. Ne o 2-3 cm vetsi nez ja, ne stejne vysoky jako ja. A ano, zkusila jsem to, byl chytry a mily a vsechno, co chcete (no, bohaty ne), ale kdyz si musi stoupat na spicky, aby mi dal pusu, tak nejak to pro me neni pritazlive.
@ariesek67 píše:
A co chlap v punčocháčích??
Na to jsem nejak zvykla z domu, na zimni sporty jsme nosivali dlouhe spodky nebo puncochace vsichni vcetne otce a divne mi to neprijde. Extra pritazlive taky ne, proste jako chlap v ponozkach, no.
@Diankenstein píše:
Ale něco, co je asexuální, může být hezké!
Například obrázek níže! Podle mě, je to přímo skvostné, ale šíleně asexuální na jakémkoli muži.http://circavintageclothing.com.au/…anstyle2.jpg
Kdyby v tomto přišel za mnou můj přítel, nejenže by mi připadal neuvěřitelně přitažlivý, ale asi by to na něm dlouho nezůstalo, protože bych se na něj vrhla.
Teď vážně, střihy jako přiváté z minulých let miluji…:)
Co mi připadá děsně asexuální, a co už naštěstí vymizelo, jsou trenýrky přes tepláky. Pamatujete? Kolem 89 to nosívali mladí a progresivní, pamatuji si zástupce studentů, který v tom přišel do parlamentu. Pokud jde o mě, veškerá touha při tom pohledu padá pod bod mrazu, i kdyby to na sobě měl George Clooney (jakože by si to neoblékl)
U žen: Tetování, piercing, nestandardní barvy vlasů jako modrá,
růžová, červená, fialová… afro copánky nebo jak to nazvat, které nosí
jedna moderátorka na ČT24, zvířecí vzory na oblečení, silikony,
zvětšené rty atd. atd.
Příspěvek upraven 21.02.21 v 18:51