Kdo poradí, kde sehnat barevné kalhoty džínového střihu? Né plátěné, letní. Máte nějaké typy? Bohužel nemám tenká lýtka a nevlastním postavu velikosti S, tudíž slimky, kterými jsou obchody narvané, pro mě nepřipadají v úvahu.
Barevné kalhoty
The sheep: já jsem v timeoutu kupovala dvoje barevné kalhoty, ve slevě za 299, tak před půl rokem, ale to byly pláťáky, myslím, ne?
Před pár dny jsem viděla v Promodu jedny, buď sytě (červeno)růžové anebo středně hnědé. Mají džínový střih, jsou z nějakého kepru jemnějšího než klasický denim, střih mají spíš do zvonu.
Tippi ha detto : Před pár dny jsem viděla v Promodu jedny, buď sytě (červeno)růžové anebo středně hnědé. Mají džínový střih, jsou z nějakého kepru jemnějšího než klasický denim, střih mají spíš do zvonu.
http://www.promod.eu/…0076653.html
sedia veľmi dobre ale sú skôr užšie v oblasti stehien.
Kalhoty z Promodu jsou úžasné, mám červené a ode dneška
i smaragdově zelené. Na slovanskou postavu se šíhlým pasem a velkým
zadkem sedí skvěle. Taky to, že jsou dole trochu do zvonu, je k takové
postavě velmi lichotivé.
Teď jenom vymyslet, k čemu ty smaragdové nosit…
Díky za typy, příští týden projdu obchody. Určitě by se mi líbily ty
smaragdově zelené. Snad se v Promodu do některých narvu. Líbí se mi i ty
z odkazu fiesty. Nemám až zas takový problém se stehny, zkoušení kalhot
obvykle vzdávám v půli lýtek, přes která většinu kalhot nenarvu Stehna už jsou OK, ale jak se k nim
dostat?
Já jsem viděla barevné kalhoty džínového střihu v obchodě TAKKO, měli celkem na výběr, cena kolem pětistovky (to už nevím), materiál patrně bavlna s elastanem, ale asi bůhvíjak festovní nebudou…