@petaTom zrovna
indická kuchyně mi přijde hodně o experimentování a momentální chuti.
Alespoň tak, jak ji beru já
. Vzhledem k tomu, že je indická kuchyně tak
strašně rozmanitá, tak se mám šanci trefit. Cestou domů ve vlaku si
usmyslím, že mám chuť na to, to a to, doma si udělám základ omáčky
z rajčat, česneku, cibule a házím, co mi přijde pod ruku, podle pravidla
„když to v tom hrnci dobře vypadá, bude to dobrý“. okořením podle
nálady, vedle si uvařím basmati a je mi blaze 
jsem kuchař začátečník, u nás se z lenosti vaří omáčky z konzerv
(sice těch dražších a dobrých, ale stejně) a to mě před nějakou dobou
přestalo bavit, tak jsem se do toho vrhla sama.
Mimochodem, zarazilo mě, jak jste, petaTom, tvrdila, že to není vaření,
ale strkání surovin do hrnce. Co je tedy podle vás vaření? (fakt
upřímně, asi to vidím jinak, chci se poučit)