Ahoj holky, chtěla bych se tu s vámi poradit, co budete kupovat svým blízkým na Vánoce? Upřímně vůbec nevím, co koupit pro přítelovi rodiče. Budu ráda za jakoukoliv radu a tip!
Co budete kupovat za dárky k Vánocům ???
@Kateřina0017 A co mají rádi? Nechodí třeba do divadla, že byste koupila lístky? Nebo co nějaké lepší víno?
My radi kupujeme unikove hry. Je to pro lidi v kazdem veku a kdyz narazite na fakt dobrou, tak je to kolikrat i lepsi zazitek nez z divadla.
@bambam11 Mam akcni, sportovni, kulturni rodice (prepokladam ze plus minus ve veku odpovidajicim dotazu) s unikovkou by me poslali do haje. To bych neriskovala aniz bych vedela, ze je to laka.
@BarcaAri píše:
@bambam11 Mam akcni, sportovni, kulturni rodice (prepokladam ze plus minus ve veku odpovidajicim dotazu) s unikovkou by me poslali do haje. To bych neriskovala aniz bych vedela, ze je to laka.
No vidis a nas tatka vzdycky prosi, aby se k nam na unikovku mohl pridat. Jestli je tedy rec o starych lidech, tak jim kupte nejaky listek na pekny koncert. Ja kupuji vzdy dedovi listky na jazz, protoze ho miluje.
A co třeba voucher do nějaké restaurace? Záleží taky na tom, kolík si na ten dárek dáte stranou, jací lidé jsou rodiče Vašeho partnera a jestli chcete 1 dárek společný pro oba nebo každému zvlášť.
Shodou okolností jsem zrovna před chvílí koukala na Vánoční dárek pro babičku, kabelku. Musí splňovat řadu požadavků, tak už taky vybírám teď.
Jestli chcete, můžu poskytnout slevový kód na dobrá vína . Přišel mi omylem omluvný mail se slevovým
kódem, tak jsem to vyzkoušela a ono to funguje, takže posílám dále
. Toto je email, co mi přišel Vážený
pane Vávro,
velmi se omlouváme za vzniklé komplikace s Vaší objednávkou.
Prosím jako omluvu přijměte slevu 70% na vybraná vína - viz odkaz:
https://www.vinovyhodne.cz/omluva-sleva
Sleva se Vám odečte po zadání kódu - OMLUVA35 - Platnost voucheru
je do pondělí 31.10.2017. Nákup s tímto slevovým kódem je možný
pouze pro 1 karton/6ks
Děkujeme.
@JarkaHor Ooo,
děkuji moc . Zkoušela jsem kód zadat a fakt
funguje
… to mě jako španělské víno
vyjde jen na 57 korun?
@arwenn já už jeden
dárek mám, ale úplně náhodou Manželovi se líbily v letadle (palubní
prodej) hodinky z HB, tak jsem mu je koupila, že je dostane od Ježíška.
Jemu je totiž dost těžké něco vybrat a když se naskytla ta možnost… Jen
na ně nesmím zapomenout-hlavně na to kam jsem je schovala
@arwenn píše:Že ano! To už přeci každý má nakoupeno od srpna, nejpozději v září.
To fakt řešíte v říjnu??
@Josefka píše: Že ano! To už přeci každý má nakoupeno od srpna, nejpozději v září.
Az od srpna?
Tak nejak se ta reklama musi delat.
Ale moc se mi libi ta myslenka darek pritelovym rodicum - vino za 57 Kc.
Také už řeším vánoční dárky. Já teda hledám inspiraci spíš na dárky pro děti :-/ je to rok co rok těžší. Co říkáte na toto? https://www.hracky-demix.cz/…hello-kitty/
@arwenn píše:
To fakt řešíte v říjnu??
Co Vánoce, ale listopad? Vnučka 2 roky, dcera 30-tiny a synova přítelkyně
25. Uff
@Jahudka64 tak si je běžte koupit a už tam zůstaňte, vemte sebou i své druhé a třetí já
@vlm píše:
@Jahudka64 tak si je běžte koupit a už tam zůstaňte, vemte sebou i své druhé a třetí já
Vlm, ty jsi neskutecna!