@Temperance píše:
@Neferek Škoda, že nemůžu dát víc ramínek, jste fešák. A opravte mě, jestli se mýlím - podruhé tatínek? Princ nebo princezna?
Díky. Podruhé tatínek, už to bude pomalu rok. Zasejc baba
@Temperance píše:
@Neferek Škoda, že nemůžu dát víc ramínek, jste fešák. A opravte mě, jestli se mýlím - podruhé tatínek? Princ nebo princezna?
Díky. Podruhé tatínek, už to bude pomalu rok. Zasejc baba
@Neferek To je
krásná holčička
A ne, nepřebirám. Máte morální povinnost sem zase něco hodit.
Díky, si říkáme že to bude mít v životě jednodušší. Bude stačit zamrkat.
Já zas časem něco přihodím. Je hezky, tak vylézáme z děr:slight_smile:
@Neferek fotka
s dcerkou originálně naplňuje název diskuse - co (koho) jsem měl dnes na
sobě:o)
Jinak s teorií o zamrkání - já to v praxi nezvládám doteď.
@Temperance píše:
@Ophelie @Neferek Až dnes jsem si všimla dcerčiných prstíků - to je záměr?
Myslíte můj avatar? To ta starší měla par měsíců a dala nám jasně najevo, co si myslí o tom, že ji taháme na svatbu:grinning:
Sem kdysi slíbil, že sem dám fotku z dob minulých ať se
pokocháte
Tohle je rok 2011. Ta bunda mě provázela všude, myslím že ji dokonce ještě mám.
@sirena007 pokud si dobře pamatuju, tak je to focené v Memento parku v Budapešti. Bylo tam bahno doslova po kotníky. Bez rozmyslu nejhorší turistická „atrakce“ kde jsem kdy byl.
@Neferek Za mně
dlouhé vlasy taky dobré, v té době byste se mi líbil Ale dnes už se k nim nevracejte
@Neferek Tak zrovna do Memento parku jsem se před pár lety při návštěvě Budapešti chystala a nedostala, a hrozně mě to pak mrzelo
@sirena007 nevím, co se tam za těch 10 let změnilo, ale neřekl bych že moc. V Budapešti jsou lepší místa kde strávit půlden.
@giuliettka To bude hřejivý návlek na ruce na rukojeti kočárku. Aby řidiči vozidla nezmrzly haksny.
Áno, jsou to takové ty návleky na ruce. Haksny se u nás říká nohám, moc si nedovedu představit jak by to pak vypadalo:smiley: