.
Příspěvek upraven 22.06.17 v 09:25
@Jordaan Přehnaně
drahá mi nepřišla, když vezmu, že je ručně šitá, a taky materiál.
I když já nevím, no… Rozhodně je ale drahá na to, aby se válela ve
skříni Tak vás beru za slovo!
Edit: Stála tisícovku.
@Oveeec Jestli ji máte
s čím kombinovat a nebudete kvůli ní muset dokupovat další věci, tak
bych si ji nechala. Vezměte si ji občas někam, kde nebudete nikoho znát, a
třeba se naučíte zářit Co je to za barvu?
@Oveeec píše:
@Jordaan Přehnaně drahá mi nepřišla, když vezmu, že je ručně šitá, a taky materiál. I když já nevím, no… Rozhodně je ale drahá na to, aby se válela ve skříniTak vás beru za slovo!
Edit: Stála tisícovku.
Já bych si jí nechala. Taky jsem si jednou koupila jasně červenou sukni. 2 roky sem si na ní netroufla, málem jsem ji dala pryč. A ted bych ji nosila furt. Naštěstí k ní mám neutrální vršky, jak barevně tak střihově. takže není všem dnům konec, jestli se vám libí a sedí…
@Oveeec Ja mam jednu teze barvy a vyrazneho lesku a nosim ji uplne v pohode, ac jsem se obavala. Jde jen o kombinaci.
Stvu ma kazde topanky na vysokom opatku, ktore som si za posledne tri roky kupila. Mam uz take problemy s kolenom, ze ak nekrivam, tak je to uspech. Cize ma boli chodit aj v teniskach, nieto este v lodickach. A ja si aj napriek tomu kupim dalsie, lebo ved hadam toto leto uz ich nosit budem…No nebudem.
@CallMeFrankie
I bez potíží s koleny má každá žena minimálně jeden pár bot, ve
kterých může jenom sedět I když nejsme ve stěžovacím vláknu,
tlapkám po ramenou a přeji brzké uzdravení. Jistě ty boty potom ještě
unosíte
V jednou butiku, je tam paní, obchodnice, dokáže Vás navrtat do čehokoliv. Koupila jsem si u ní bílou košili za šílené peníze a doma jsem zjistila, že mě pořádně nesedí. Prodala jsem jí na aukci za desetinu ceny.
Koupila jsem si stahovací kalhotky, takové ty, co končí až pod podprsenkou, ale neuvědomila jsem si, že velikost, která je mi dobře přes zadek, počítá nahoře s obvodem žeber nejméně o 10 cm menším než mám já, takže v nich nemůžu dýchat.