Asi uvedu svého muže do polohy mrtvoly, náčiní se v kuchyni najde. narychlo přijel, že mi jaksi zapomněl říci, že se dnes večer koná jakési mecheche - abych citovala pozvánku: Pozvání na společenský večer při příležitosti konání stavební výstavy XY. kdyby napsali ples, tak tomu rozumím, ale toto? má tam být raut a živá hudba a já pochopitelně nemám lodičky. což je průůůů…švih. mám jen černé oxfordky na podpatku a nějaké sandále bez podpatku. ve skříni mám lecos, ale zkuste mi povědět vaše,,katastrofické,, scénáře, co byste dělaly? ať mi to spraví náladu a já zatím něco vymyslím. jak myslíte, že tahle akce bude oficiální?
Společenský večer - co na sebe?
@mikita.miki Co se týče oficiálnosti akce, proč se nezeptáte manžela? Nebo už jste ho zabila?
No, společenskou vážnost to bude mít asi jako vernišáž- tím pádem by ty oxfordky asi šly, i když nevím, jak vypadají. Nijak dramaticky slavnostě bych to neviděla.
Ne, odjel zase vystavovat na výstavu XY a to mi telefon nebere, navíc když
sem na něj tak zlehka zelhounka hulákala, když jel výtahem, tak mi
odpovědí byla, že sám neví ano, nikam nejdeme, páč už je předem po
něm
Llolla, hladké, černé, trochu lesklejší, ještě jdu obhlídnout možnost spravení jiných bot, co na to čekají jak na milost boží…
Takze nejzasadnejsi problem jsou boty. jestlize nemate lodicky zbyvaji oxfordky. a k nim prizpusobit ostatni obleceni. vzhledem k tomu, ze oxfordky nejsou spolecenska obuv, priklanim se tenokrat vyjimecne ke kalhotam. Idealne cernym dlouhym a dole sirokym. aby zakryly boty. k tomu spolecenskou halenku - spis ne bilou a ne klasicky kancelarsky strih (predstavuji si cernou, se sirokymi rukavy, vystrih odhalujici klicni kosti, pres boky prilehava). Doplnit vyraznym doplnkem (napadaji mne nausnice, ale nevim jaky jste typ) a napr vyrazne barevnym salem - pashminou. A vycesat vlasy a vyrazneji se nalicit. Jestli je ti jako vernisaz, melo by to projit, je-li to ples, jste - uz jen kvuli botam - v haji.
@Sekhmet píše:
Jestli je ti jako vernisaz, melo by to projit, je-li to ples, jste - uz jen kvuli botam - v haji.
to nebude ples, opravdu. typuji, ze to bude takove mecheche s rautem - pravdepodobne bez tancovani, hudba je jenom jako podmaz akce.
takove podobne mivame na konferencich a panove jsou v oblecich, co mely pres den, velice snazive damy jdou v malych cernych a ty mene snazive nebo bydlici dal(casto je tam treba jenom hodinka pauza mezi zacatkem rautu a koncem posledni prednasky), tak normalne v tom co mely cely den na sobe - tudiz taky kostymek.
@gulietta píše:
@jumbee ona nie je češka. Preto napríklad aj ja na český web píšem slovensky.
A není zrovna tohle stejný v češtině i ve slovenštině?