Dlouho jsem přemýšlela, jestli mám tuto diskuzi založit, nakonec jsem se k tomu dokopala. Co vlastně většina čtenářek, které ostatní jen kritizují, chce? Chodím na MP od začátku jeho založení a pochytila jsem důvod jeho založení: lidé chodí neupravení, zašpinění, neslušně nebo lacině oblečeni, nosí také jakousi uniformu: džíny+ mikina+ tenisky+ sportovní bunda, často také tmavé odstíny. Primárním zájmem je tedy to, aby se lidé v ČR snažili trochu experimentovat, a aby v ulicích bylo veseleji. Proto nechápu komentáře v kategorii Galerie. Z výše uvedené uniformy se stala jiná, která je pro všechny podle čtenářek MP úplně povinná: šaty nebo sukně+ průhledné punčochy+ boty na podpatečku+ jednoduchá kabelka+ kabát+ něco, co člověk podědil nebo si sám vyrobil. Body navíc jsou také za to, když vyfocená něco pořídí v sekáči. Když někdo elegantní styl prostě rád nemá, necítí se v něm, a vezme si parku (která je mimochodem v zahraničí, které je tu taky velmi velebeno, trendy), hned to schytá, když má někdo placaté boty, barevné či černé punčochy nebo kotníkové kozačky, také. Umíte pochopit, že ne každý v botách na podpatku umí chodit? Já se tedy radši budu dívat na to, když někdo chodí normálně v plochých botách než na to, když někdo pajdá v podpatcích a vypadá jak čáp. S takovým myšlením se té stylovosti, která se nosí v zahraničí, nikdy nedočkáme. Možná by taky bylo vhodné myslet na to, že se většina lidí obléká na různé události jinak- vizte tuto paní (http://www. modnipeklo. cz/inspirace/252/). Opravdu si myslíte, že šla do divadla??? Pochybuju, že má někdo čas jen tak korzovat po Praze v nejlepším oblečení, však se podívejte do diskuze Co jsem měla dnes na sobě. Často je v ní připomínáno, že se tam vkládají fotky toho, co měl(a) dotyčný(á)v ten den skutečně na sobě, ne jeho nejlepší oblečení. V Galerii je tomu možná také tak, mohly byste se proto nad sebou trochu zamyslet a nepsat úplné, s prominutím, blbosti.
Vrátila bych se proto k tomu, co všichni chceme: aby se lidé oblékali slušně, originálně a nosili to, co jim sluší. A to jsou tam snad, až na malé výjimky, úplně všichni.