Čááááu, najde se tu nějaká dobrá duše která by poradila co
s dlouhými, hustými, hnědými vlasy… Už to takhle nosím asi 5 let..a
přijde mi to furt dokola to samý… stejný… Děkuji
Dlouhé hnědé husté vlasy
@špagetka13 píše: Čááááu, najde se tu nějaká dobrá duše která by poradila co s dlouhými, hustými, hnědými vlasy… Už to takhle nosím asi 5 let..a přijde mi to furt dokola to samý… stejný… Děkuji
Caaaaaaaaaaaaaaaaaau, rekla bych, ze by jim pomohlo, kdyby sis je nechala zahustit.
Tak nevím, jestli se sem autorka ještě odváží znovu vkročit, ale kdyby ano: Já bych se nepouštěla do žádných radikálních změn; zkráceno je to za chvíli, ale na to mít dlouhé je potřeba si počkat pár let, takž abys potom nelitovala… Mně nepřipadá jako problém, že to je „furt to samý“; dlouhé vlasy obecně považuju za krásné a tvoje barva se mi líbí podle fotky. Když už změna, tak může být jen dočasná - nabízí se vyzkoušet různé účesy z dlouhých vlasů, pak to nebude muset být každý den to samé…
Moje rada - buďte ráda, že narostly dlouhé a husté. Jinak bych hlasovala pro šetrnou změnu barvy (je-li to možné) třeba na světle hnědou, než pro radikální zkrácení. Ale asi sama víte líp, za jak dlouho by případně dorostly zpět a jak moc by Vás to mrzelo.