@Dadoo menu je zde, mela jsem to vikendove vecerni
Doporučte restauraci
@Dadoo servis byl perfektni, velmi sympaticke bylo, ze to byli muzi vekove cca kolem padesatky, to se casto nevidi.
@lioncity Díky
díky! Se třeťáky začínám skladbou menu a hrozně mě baví, jak se dnes
menu píší - nebo pokrmy = seznam surovin
Hezké srovnání s učebnicí, stále platnou, ze které jsem se učila kdysi
ještě já
Studené předkrmy, polévky, teplé předkrmy, ry, drůbež, zvěřina,
dětské pokrmy, hotová jídla.. atd, atd
Díky!
@lioncity Jj, mně se servírky nelíbí. Každá vypadá jinak. To ti chlapi jsou takoví stejní a vypadají líp, elegantněji. Proto taky na banketech a galavečeřích obvykle slavnostní obsluhu dělali jen chlapi.
@lioncity lebo to
budi dojem, ze si si zaletela na snobsku veceru az do bruselu a este tu
machrujes. nehoraznost!
p. s. skoda ze az teraz, par mesiacov dozadu by sa mi tato vedomost dost hodila,
snad vyuzijem nabuduce
@bestia comme chez soi existuje od roku 1907 nebo tak nejak, tak myslim, ze chvili jeste bude a bude jeste sance tam zajit. Urcite rezervovat predem, bylo plno.
@goldfischlein píše:
Nemáte prosím někdo tip na dobrou restauraci v Uherském Hradišti a okolí? Chceme jet na výlet do archeoskanzenu v Modré a vůbec netušíme, kde by se tady dalo dobře najíst. Předem děkuji
Asi sem píšu pozdě, ale doporučuji stejně jako @Pinot Noir hotel Skanzen. Měli jsme tam oběd a byli jsme spokojeni s obsluhou i jídlem. Jak se vám v Modré líbilo? My byli v té části, kde jsou ryby, koupali jsme se i v tom biotopu a byl to fajn výlet.
@umad píše:
Nemáte tip na lokál v Pardubicích pro oběd s obchodním partnerem?
Třeba toto http://bonte.cz/
@edge V Modré se nám
líbilo moc, byli jsme s malým dítětem, takže jsme se vlastně jen
podívali na ty ryby (byli jsme předtím ještě jinde), protože mrně bylo
unavené.
Na oběd jsme šli do toho hotelu Skanzen a pocity z toho mám značně
rozporuplné. Nejprve výborný předkrm, ale hlavní jídlo nás nenadchlo.
V podstatě vše pořádku, ale absolutně neochucené. A nejhorší byla
dětská porce svíčkové - ta měla se svíčkovou společný asi jen název.
Nedobrá omáčka a tuhé maso.
@umad bonte ne prosím. to je taková nakašírovaná provinční hrůza v otřesném baráku. pardubice jsou bohužel na slušné restaurace dost černá díra, podívejte ale sem http://www.tiburon-restaurant.cz/#…. nebyla jsem, nemohu sloužit vlastní zkušeností, ale recenze slušné. až budu v rodné vísce, hodlám zajít.
@goldfischlein
Tak to je škoda… Děti tam měli výborný lívance s ovoce a bramborový
taštičky s povidlama a my si dali tatarák a ten byl taky v pořádku. Při
odchodu nás ještě pobavil potapěč, který tam čistil ten podvodní tunel.
Říkali jsme mu, že v tom biotopu možná najdou potápěčský brýle
našeho syna a on nám s úsměvem začal vyjmenovávat, co všechno už
odtamtud vytáhl
@pabylka Ano, ta by mě také zajímala. Krajina nádherná, ale jíst se tam nedá, nikde.
Mně se to nepovedlo, ale nebyla jsem moc vytrvalá. Nějakou gastronomii jsme vzdali, jedli jsme prostě něco na pohon, a chodili, a chodili, a chodili…a tahle část výletu byla skvělá. Těšte se, je tam co vidět a je tam nádherně.
Nevíte prosím někdo o kavárně/čajovně v Praze, kde je to v mezích
možností hezké, ne moc estotero-hippie (vč. toho, aby tam měli normální
sezení, ne nějaké koberce či matrace na zemi), kde by byli vstřícní ke
skupině cca 10 amatérských filosofů?
@mitford sister
kdysi jsem byla na eventu tady http://www.kokeiwa.eu/novinky
Ale byl to teda japonský čajový obřad to asi nehledáte