Dobrý den mam Rada bokove džíny když jsou upnute ale zas tak moc nejsou upnuty když si je beru po druhé když se vyperou ale hodně kluků nosí bokove džíny upnuty myslíte ze to je u kluka v módě poslední dobou vidím slichavam ze kluci nosí bokove džíny upnute no a když slisim u kluků jak říkají ze jim v rozkroku jim to tlačí ale u holek je to normální jasný ze mi holky to máme jiný nás to netlaci dekujuji za téma
Džíny bokove rozkrok
@Miladeckaorackova píše:
Dobrý den mam Rada bokove džíny když jsou upnute ale zas tak moc nejsou upnuty když si je beru po druhé když se vyperou ale hodně kluků nosí bokove džíny upnuty myslíte ze to je u kluka v módě poslední dobou vidím slichavam ze kluci nosí bokove džíny upnute no a když slisim u kluků jak říkají ze jim v rozkroku jim to tlačí ale u holek je to normální jasný ze mi holky to máme jiný nás to netlaci dekujuji za téma
Sakra dievča, ty sa nestaraj o to či nejakému chlapcovi džíny pricvikli vajcia ale o pravopis. To s tebou musa tí kluci viesť fakt duchaplné debaty, keď ti vykladajú o tom že im penis v rozkroku tlačí…
Tenhle fenomén mě vždycky fascinoval. Doopravdy mě zajímá (a teď to myslím smrtelně vážně), jak to vypadá v hlavě někoho, kdo dovede vyplodit takový proud naprosto nesouvislých myšlenek. Myslíte, že mají hlavě chaos podobný tomuhle textu? Nebo je tam všechno pořádku a k transformaci na generátor náhodných slov pak dochází při pokusu předat informaci či myšlenku ostatním?
Řekla bych, že @Miladeckaorackova
je totožná s @Nihansoydereova.
Stejně zmatený písemný projev se spoustou hrubek. Oboje stejná nová
registrace 19.3.
To druhé téma je :„Chodila jsem s ním 10 let…“
@Neferek píše:
Tenhle fenomén mě vždycky fascinoval. Doopravdy mě zajímá (a teď to myslím smrtelně vážně), jak to vypadá v hlavě někoho, kdo dovede vyplodit takový proud naprosto nesouvislých myšlenek. Myslíte, že mají hlavě chaos podobný tomuhle textu? Nebo je tam všechno pořádku a k transformaci na generátor náhodných slov pak dochází při pokusu předat informaci či myšlenku ostatním?
Bych to nazvala „novočeština“ - následek závislosti na mobilní komunikaci.
Fuj, to mohlo možná platit patnáct let zpět, kdy jsme na starých
černobílých nokiích psali smsky tak, abychom se vlezli do 160 znaků a
nesežralo nám to drahocenný kredit navíc. To jsme různě zkracovali a
komolili co to šlo. A je tedy pravdou, že i do diskuzí na internetu lidé
mnohdy psávali bez diakritiky, protože jim to nepřišlo divné, všichni jsme
to měli z těch smsek nakoukané. Dnes už nevidím jediný důvod. Navíc se
na PC píše stále víc, všechny ty slohové práce psané rukou co byly
dřív už nejsou. Dnes už i učitel preferuje práci v docu, vidí tam
počet slov atd.
Z mých zkušeností takhle píšou „takydyslektici“. Tedy děti, kterým
nešla čeština a tak jim rodiče vyběhali papír na dysdebilitu. Úderem
přinesení drahocenného listu do vyučovacího ústavu se milé dítě už
nemuselo snažit vůbec a toto je výsledek.