@Mylady2 tak bez
vaseho prispevku by to tady nebylo ono, to sedne jak prdel na hrnec.
P. S. registrovana jsem sice kratce, ctu to tady ale dlouho:-)
Exluzivní značky v ČR
@Eden_Prime v Liberci taky máme Makro, dokonce i s čerstvýma rybama - světe div se. Otevřeno mají myslím do 22 hod. Tak pro příště…
@MarcelaN Škoda že teď mám málo času a načumuju sem
sporadicky! Ráda dělám lidem radost
@LCH
S tím průmyslem máte pravdu, chtěla jsem jako dárek recesi nákladní auto
plné uhlí z Ostravy (srdeční záležitost obdarovaného) a OKD mi nic
neprodá, musím kupit od hlavního odběratele OKD, jasně ze jejich cenu , spedice by byla vlastní. Přitom je to blbý
uhlí, ale monopol má nějaká mafie.
@Dulcinela Vim, byla jsem tam shodou okolnosti tenhle patek nakoupit na akci v Jizerkach. Ale diky.
Edit rozumim tomu spravne, ze jste z meho prispevku pochopila, ze nejak hanim nebo si delam srandu z Liberce (soudim z toho „svete div se“)? To je blbost, Liberec je me nejoblibenejsi ceske mesto a nepovazuju ho za zadnou diru. Ale o zadnem specializovanem obchodu v LB kde by se dala koupit pozde vecer cerstva ryba nevim, tak jsem zkusila supermarket. Ani jsem v te dobe jeste nemela kartu do Makra, je to asi 5 let zpatky.
No, nevim, docela mi v Praze chybi obchod/obchodak, kde by meli pohromade vice kvalitnich znacek. Nedavno jsem byla v Basileji, v Globusu na namesti meli vedle sebe MK, Furlu, DKNY, Ralph Lauren a ja nevim co. Bylo docela fajn je nazivo videt a porovnat. Pres ulici naproti meli to same jen vyssi sarze. V Praze se clovek docela nabeha, navic je tady dost omezeny sortiment.
@Eden_Prime myslela
jsem to tak, že i když by to někdo třeba nečekal, dá se tu večer koupit
čerstvá ryba. Nic sarkastického v tom nehledejte
@Eli11 obchodak ma byt v daleke budoucnosti na konci Parizske v mistech, kde je ted naproti pravnicke fakulte ta opustena chatrajici prisernost. Mozna se toho i dozijem.
@lioncity Taky jsem četla, vypadá to dosti ambiciózně…
@vashtie, bylo by to super, kdyz si predstavim, kolik novych znacek by tam mohlo otevrit, olala… navic to narozi vypada skutecne ostudne.
@lioncity jeden měl premiéru v Praze tuším v dubnu a druhý se chystal na podzim. Obsahově oba v pohodě, v druhém je více módy. Tak to jen tak pro inspiraci…:)
@LCH
První jsem viděla a není o co stát, já nějak nemusím ty duševní
propady, extravaganci a jestli to tedy bylo všechno podle pravdy, no tak
potěš koště. Na CD je YSL k dostání.
@Oldyn Hm, mne to oslovilo, ale je to způsobeno patrně tím, že jsem fanda jeho kostýmové revoluce, Mondrianovské éry a tak nějak mám možnost se toho všeho vzdáleně dotýkat. Nedávno o něm vyšla i kniha, kde kromě jiného jsou i české modelky, které pro něho dělaly. Podle pravdy to asi bude, protože jeho milenec si ve filmu zahrál a díky tomu zpřístupnil i část osobního archívu YSL.