No já na Gudrun vzpomenu každé ráno, když si ty ponožky oblékám. Prostě nevím co jiného, když nechci nastydnout a zrasovat si nohy.To už se mi povedlo se sandálama.
Gudrun vlákno
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@indyka píše:
@gudrun Já bych alkohol neměla v rámci cholesterolové diety, ale červené víno paradoxně cholesterol snižuje (kéž by mi ho nalívali v lékárně) a prý podporuje krvetvorbu - berte to tak, že pár loků denně je pro vaše zdraví
No to je vědecky dokázaná pravda - dnes pádím do vinotéky pro další chardonée, budu dělat kuře na víně, žejo… a poručili mi vybrat si starou dovolenou, takže na zdraví Vás všech, mám vlákno Gudrun nejradši z celého MP.
@kočičííí - jenom v pradle nastesti nebyla, ale v zaberu byly ty nohy se silonkovymi blanami vepredu uprostred, takze vlastne stredobodem fotky. Priznam se, ze silonkove ponozky taky obcas nosim, ale prvni, co po prichodu domu a zuti bot udelam, je ze si rovnou sundam i ty ponozky, protoze na me samotnou pusobi tak nejak neesteticky a asexualne.
Právě jsem se vrátila domů z práce s pocitem, že jsem silně deformována - poslední dobou se vždy můj pohled stočí na nohy dam, přítomných na jednání - silonkový problém… A dnes seděla vedle mě paní advokátka v černých páskových botách a co byste řekli? Byly tam - blány!!! Přitom dnes bylo u nás dobře 22 stupňů.
@Zebra33 Ja mam paradni silonkovoponoskovo-svatebni fotku. Ultra peklo ale je na ni, pozor drzte se, moje pribuzna., to nemuzu zverejnit…
@real.blond Tak
tohle zrovna platí i u normálních ponožek, zvlášť u těch vysokých.
Vždy, když zkouším něco nad kotníky, tak ponožky jdou okamžitě dolů,
protože jinak moje nohy vypadají jak nohy od piána
@real.blond No a nebo mít ty podkolenky a okraj sukně těsně pod jejich okraj a pak si dát nohu přes nohu a je ke spatření odulé podkolení, vytlačené lemem do boule… Na druhou stranu samodržící punčochy pokládám za jeden z nejlepších vynálezů - ne ovšem do páskových bot.
Tak srandovně to vypadá ( s ponožkama) i na gyndě:
Ženy přiběhnou v kalhotách, kvůli vyšetření nahoděj sukni a ponožky
si málokterá sundá. A tak než přijde na dotyčnou řada, bývají za
plentou k vidění mnohdy zajímavé kreace typu kostkovaná sukně
s pruhovaným svetrem a puntíkovanýma ponožkama Většinou to odsejpá, ale jak je holt prostoj,
je i čas na pozorování a přemýšlení…je to blbina, nikdo kvůli pár
minutám v ordinaci nejspíš neřeší, ale já mám holt oči všude…
@Kerli Vyvolala jste ve
mně představu noh od piána v ponožkách - bleděmodrých s tučňákem,
kdo mi zas implantoval tohle?! - a teď půjdu s tímhle obrázkem na lože, to
zas budou psychodelické sny
A vždycky si říkám, nečti si před spaním to Módní peklo, nečti!
@kočičííí - taky začínám být deformována! Krom té fotky dneska zabloudil můj zrak na nohy jedné kolegyně. 7/8-kalhoty a k tomu silonkové ponožky, jejichž lem končil níž než začínaly ty kalhoty. To si sakra nemůže vzít podkolenky? Ty ponožky ani kdyby je měla (ráno třeba) hodně vytažené, tak ten lem nemohl být schovaný pod těmi kalhotami. No aspoň že k tomu neměla páskové boty.
Mam pro Gudrun slovni ulovek, doufam, ze treba nekdy ulovim I foto- Tady se prodavaji ponozky I do zabek, protoze v Australii a to zejmena zde v okoli gold coast je desne in a free nosit tri typy obuvy- ugg boots, bosky a zabky. Pricemz postledni zminovane asi vedou…
@Garfie Není to v Japonsku tradiční doplněk ke kimonu? Já se vždycky otřesu, když vidím ty nožky v bílých ponožkách, jak jsou obuty do tradiční obuvi typ žabky na platformě, ale spíš proto, že je mi nepříjemný ten pocit, jak žabky zatlačí textil mezi prsty, ne že by mi to na těch Japonkách vadilo, tradice je tradice.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat