Prosim nezlobte mi tady s ponozkama! Silonkama a dokonce prstovejma hruzama…
Gudrun vlákno
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kočičííí Je,
ale ke kimonu se nosí bílé…jinak ony ty žabky nijak netlačí, jak píšou
ostatní, palec je oddělený.
Ale bílé ke kimonu zřejmě posloužily jako inspirace a teď se dají koupit
v nejrůznějších barevných variantách-přesně jak píše @Barbyl + s obrázkama gejš
a podobně…:-D
@gudrun Japonsko na
vás!!!
@Chany Na gyndě si vždycky vezmu ponožky, i kdybych tam šla v páskových botech. Dělám to ze dvou důvodů. Buď si obouvám ty jejich gumové pantofle nebo jdu bosa. Nejsem pes, abych ťapala bosýma nohama po ordinaci, ve které doktor a sestra chodí v botech. Ale hlavní důvod je v obou případech nebezpečí plísně. A vůbec nejhorší jsou dámy, které si v obchodě zkoušejí boty na bosou nohu. V takových obchodech nakupuji nerada. Sice mám ve zvyku nové boty desinfikovat, ale i tak mám z plísní hrůzu. Jednak to prý svědí, jednak plesnivé nohy páchnou, vypadají hnusně a léčí se dlouho. No, každý má své priority. Někdo chce vypadat dobře za každých okolností, někdo nechce riskovat zdraví.
@Moir píše:
@kočičííí zkuste si vygooglit tabi socks, možná budete překvapená nad jejich střihem (aneb Japonci nejsou tak blbí, aby nešili tabi s odděleným palcem)
Ano, již mne informovala Birkin. Japonci blbí nejsou a nikdy jsem si to nemyslela, 2 roky u nás bydlel japonský manželský pár v nájmu. Ale ponožky jsem s nimi fakt neřešila.
@kiwi To nosily mé dcery, když jim bylo deset. Já jsem vždy trošičku nůžkama kousek napárla, ony se rozsypaly a vyhodily a než se z kapesného zmohly na nové, trvalo to - a pak se to evolucí tiše vytratilo a je klid.
@z_dediny : pokud si pamatuju v obchodech je zakázáno zkoušet obuv na bosou nohu, mají tam na odzkoušení bot silonové ponožky gratis (samozřejmě na jedno použití).
Příspěvek upraven 30.05.13 v 14:43
Co prstové ponožky, já jsem potkala v Praze v metru chlápka v kraťasích, a na nohou měl černé ( vypadalo to jako neoprenové) boty s jednotlivými oddělenými prsty. Boty obepínaly celou nohu a nárt až pod kotník-připadlo mně to jako pro potápěče. nemohla jsem od toho odtrhnout oči!
@Kokoska1 píše:
@bertulka Ts, to se normálně nosí i na slavnostní příležitosti!
http://www.blesk.cz/…outvich.html
jóó, to je ono, ale v černé! Vypadal jako žabák.
@queenmargot Napsáno to mají. Ale není zrovna málo žen, které to nedodržují. A poblíž stojí prodavačka a nic takové zákaznici neřekne. Zrovna dnes jsem si chtěla koupit letní střevíčky a opět jsem viděla jednu madam, která si zkoušela žabky na bosou nohu:-(. Někteří lidé jsou bezohledná čuňata.
Moje vlakno a strankovej chat o silonkach a ponozkach!!! To jsem to dopracovala. Jinak dekuji @publicenemy za komentar u inspirace. Pani ZLUTA RUZE reaguje zasadne na me komentare v inspiraci, ovsem ma styl to se ji musi nechat.
@gudrun Diskuse
o silonkách prorůstá z vlákna do vlákna jako infekce
PS. není zač. Myslím, že váš komentář nepochopila.
@z_dediny ja teda nevim, ale fakt si myslite, ze vas pred plisni ochrani normalni latkova ponozka? jestli jo, tak super:-)
@blacken Třeba se doktor bojí plísní z nohou, když je má vedle uší, a na bílých fuskách je líp vidět, jestli jsou čisté.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat