Ahoj, máte někdo zkušenost z kabelkami Renata Corsi? Teď nabízí na
slevomatu docela hezké kousky za krásné ceny (udávají, že jsou vyrobeny
z kůže), tak se mi tomu právě nechce věřit a zajímalo by mne jestli
některá z vás již takovou třeba vlastní?
Hledání kabelky
@Kabelková milovnice Tie zo slevomatu sú azijský kšunt a fake. Kúpte si kabelku od oficialneho predajcu a nie od obchodu čo vám ju objedná z čínskeho eshopu.
Ještě si to radši rozmyslím, děkuji za názor spíš jsem ale doufala, jestli kabelku té
značky někdo přímo nemá doma aby mi řekl své osobní dojmy.
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kabelkami Sonia Ricci? Přišel mi dnes měil ze slevomatu a zalíbila se mi jedna kabelka…
http://www.slevomat.cz/…-sonia-ricci?…
Začala jsem googlovat jestli to není fake něčeho a našla i odkaz na stránky výrobce http://soniaricci.com/…ections.html
http://soniaricci.com/…ections.html!?p=81
Dost mě zarazil hlavně cenový rozdíl - na slevomatu 1999 Kč, na webu
259 eur.
Zná některá z Vás tu značku?
Nakonec jsem kabelku na slevomatu nekoupila a jsem moc ráda, protože jsem naprosto stejnou stejné značky viděla v butiku Yanis (nebo tak nějak) na Václaváku, kde ji měli v akci za polovinu - za 700Kč. Ve skutečnosti vůbec nevypadala tak hezky jako na obrázku a o kvalitě zpracování radši nehovořím. Nemluvě o tom, že na slevomatu udávali, že materiálem je kůže, ale to co jsem viděla byla nějaká ta slepenina ze zbytků kůže a vypadalo to děsně. Já bych se tedy už neodvážila kabelku ze slevomatu pořizovat po této zkušenosti.
Tak jsem pekne nastvana na svoji Furlu. popraskala ta guma, co zacistuje kuzi. po trech mesicich (!), nebo jak dlouho ji mam a to ji rozhodne nenosim denne.
chtela jsem jeste jednu, ale dobre si to rozmyslim.
@continuity
Haha, vítejte v klubu, dnes jsem opět jednu svou kabelku „opravovala“
vteřinovým lepidlem
Ale začišťovací guma zatím v oukeji…
@Brunhilde to
nejhorsi misto, kde uz hrozilo se to odloupnout jsem taky zakapla vterinakem.
Dooney zatim drzi. priste jdu do Pickarda ty vydrzi dele fakt mne to nepotesilo.
@catherinne kupovana pres eshop, ale jestli se to zhorsi tak to budu muset udelat. sice nerada, docela jsem si oblibila a hlavne snazim se si kupovat kvalitni veci, abych s nima tyto opletacky nemela.
@continuity tyhle obštrukce asi nelákají nikoho, ale aby drahá kabelka dělala po třech měsících tohle?
@continuity, jo tak to si umim predstavit, ze to nas… zkusila bych to reklamovat, at jim takove kiksy neprochazi. Bohuzel celkove mam pocit, ze vsechny znacky stale zdrazuji, ale s kvalitou to jde spis s kopce.
@vendinka: ja myslim, ze vsechny kabelky z tech stranek pusobi takovym tim luxusnim dojmem pro vsedni den a ani s jednou urcite neslapnete vedle;-)
@vendinka Prosím Vás CO je na ní luxusního? Nijak jí nehodnotím, jen hledám ten luxus.
Scháním kabelku crossbody poradí mi někdo kde se dá sehnat pěkná crossbody kabelka za rozumnou cenu díky.
@helus27587 to je divné, kolik lidí z KV tady právě dnes najednou něco " schání " a v těch samých vláknech. AC Spart tržnice, ne?
Ráda bych si koupila loveckou kabelku podobnou této. Možná o pár
centimetrů větší.
Mám podobnou z Manga, ale je nekožená. I tak ji nosím ráda.
Ale chtěla bych kvalitní, což tahle na obrázku asi nebude.
Uvítala bych doporučení.
@tak Betty
Myslím, že podobnou mívá Vagabond a také se můžete mrknout v loveckých
potřebách, tam ale mají většinou z přírodní nebarvené kůže. Podobný
typ v různých barvách jsem viděla i od Furly.
Edit: chybějící písmenko
@Josefínaa Nakonec
jsem si objednala tuhle. Je kožená, rozměrově vyhovuje, tak snad dobrá.
Ta kabelka Vagabond mně utekla a v loveckých potřebách se mi nelíbí.
Respektive mně nepřipadá dámská.
Ta první, co jsem sem dala je dost malá.