@TheQueenOfIron
Děkuji, seriál jsem neznala. Přidávám se k těšení na druhou řadu.
Kostýmy krásné, ale u některých dámských šatů komparsu, mám pocit,
že jsou vzadu zapínané na skrýtý zip, i podle toho jak odstávají, zdá
se mi to?
INSPIRACE Z MINULOSTI
Tak druhá řada už je nějaký ten čas zpět, navíc vyšla celá najednou. Zatím jsem tak v půlce, na víc nebyl čas a musím říct, že mi seriál opravdu chyběl… Myslím, že včera dokonce začalo natáčení série třetí.
Nádherné kostýmy jsou i ve filmu Anna Kerenina s Keirou Knightley a Alicií Vikander. Oběma to tam sekne.
Zima už je tady a tak je na čase to tu po té dlouhé době trochu rozproudit. A na co jiného se podívat než na kabáty a kožichy - seriálové, ale přece. První čtyři fotografie jsou ze seriálu Frontier, další tři pak ze seriálu Victoria a nakonec jedna velmi roztomilá z adaptace War & Peace od BBC.
@malucia A Popelka mi v tomhle trochu připomíná Game of Thrones. Tam to vyřešili jednoduše - hodili na herce koberce z Ikei.
@Jordaan Naštěstí jsem se jako zázrakem dostala. Dovolat jsem se ale nedovolala - vždycky mi to položili, ne že by to nezvedli, prostě to položili, což mi přijde jako drzost největší - podpora neodepsala doteď. Pak najednou přišla další záplava neužitečných sms zpráv a mezi nimi kupodivu i jeden e-mail se vstupenkou. Dopadlo to tedy dobře, ale myslím, že tuhle službu znovu využívat nebudu. Jasně, neměla jsem tak zuřivě uklízet svou e-mailovou schránku, ale ten zákaznický servis… Každopádně koncert byl skvělý.
Konec dobry, vsechno dobre. Servis ale desny, kdyz je ten mail tak dulezity, tak to tam maji velkyma pismenama napsat, tak aby to clovek neprehlidnul a ulozil si to.
@Jordaan No, dneska mi ze zákaznického centra odepsali s tím, že se omlouvají za opožděnou komunikaci, že k odbavení by mi stačila ta textová zpráva, a jak se mi koncert líbil. To mi řekněte, proč tedy do zprávy píší, že musíte použít k odbavení QR kód z e-mailu, když vám pak servis tvrdí něco jiného? Děs běs.
Ale aby bylo veseleji, můžeme se podívat na pár svršků z Penny
Dreadful. Seriál tu už v krátkosti proběhl, ale kabátů by se tam našlo
tolik, že kdybych chtěla ukázat všechny, byla bych tu hodně dlouho