Můj synovec je strašně vybíravý..je hodně těžké mu vybrat dárek který by ho za maloiu chvíli neomrzel, je ještě malý, a skoro všechny hračky ho hned omrzí…takže nejhorší dárek pro měj je každý.
Jaky nejblbejsi" darek " jste dostaly?
Měla jsem v plánu si pořídit kabelku O-bag, v nějaké neutrální barvě šedé, béžové atd. Pak jsem od toho nějak opustila. A jaké mě čekalo překvapení pod stromečkem? O-Bag v růžové barvě, strašně jsem se snažila, aby manžel nepoznal jak jsem v šoku a nezkazila mu náladu. Takže mám ve skříni celkem drahou kabelku a modlím se, aby se nezeptal proč jí nenosím.
@MP Edina mně o bag připadal ošklivý, dokud si ho nekoupila moje snacha. Na papíry do práce, panáčky z lega, nakousaný perník, doma to vysype a tašku vytře dezinfekčním ubrouskem, od té doby mám k Obagu respekt.
Spíš takový originální no…
Minulý rok nám dovezla švagrová z Filipín „cibetkovou kávu“, jedná
se o jednu z nejdražších káv, něco pro pravé gurmány.
Ač milovníci dobré kávy, přiznávám, že se s mužem nějak nemůžeme
zbavit toho zvláštního pocitu, když si uvědomíme, že při „procesu
výroby“ ta kávová zrna prošla trávícím traktem toho roztomilého
zvířátka.
Je pořád netknutá, uložená v originálním balení.
Takže pokud byste se chtěl někdo stavit na šálek právé, výborné
cibetkové kávy…
Je u nás teď hezky.
@weruberu Taky ji
mám doma, nebojte, je to normální kafe Akorát na to, že to vyhrabávají z h*ven
cibetky, nesmíte myslet
Příspěvek upraven 25.05.17 v 14:44
@weruberu píše:
Minulý rok nám dovezla švagrová z Filipín „cibetkovou kávu“, jedná se o jednu z nejdražších káv, něco pro pravé gurmány.
hehe, mám to stejně, nebyla bych schopná to pít. Ale v mé bublině jsem
sama.
Naštěstí kávu vůbec nepiju, takže mi to nikdo z mých známých ani
nepodstrčí…
@xSx píše:
@weruberu Akorát na to, že to vyhrabávají z h*ven cibetky nesmíte myslet
Tady jste ten „problém“ pojmenovala naprosto přesně
A je opravdu tak výborná jak se tvrdí?
@Paris1789 píše:Člověk by měl asi takový zvláštní pocit…pravý gurmán ze mne nikdy nebude
hehe, mám to stejně, nebyla bych schopná to pít.

@weruberu Nevím,
jestli je to best of, co jsem kdy pila, ale přišla mi moc dobrá se domluvte s manželem, ať Vám ji uvaří
někdy tajně, abyste o tom nevěděla a uvidíte
@Pinot Noir Četla
jste, že se můžeme pozvat k @weruberu Tuším, že to ani jedna nemáme příliš
daleko.
@weruberu Mně by asi spíš víc vadilo, že ty cibetky chovají v zajetí a rvou do nich kafe jako šišky do hus…
@bluuudicka Ta pravá cibetková káva je certifikovaná-při její výrobě byl použit trus z volně žijících cibetek. Je na spotřebiteli jaký „byznys“ se rozhodne podporovat.
edit: jen aby nedošlo k omylu, ta naše káva ten certifikát má a sama jsem rozhodně proti takovým farmám i jiným formám týrání zvířat kvůli co nejnižší ceně produktu-svůj názor můžeme vyjádřit právě tím, pro jaký výrobek se rozhodneme a netýká se to zdaleka jen cibetek.
Příspěvek upraven 26.05.17 v 14:39
Dostala jsem minulý týden k narozeninám krátký výlet do Valencie.
Miluju Španělsko a z dárku jsem nadšená, ale dárce se mi povedeně trefil
zrovna do naplánovaného termínu stěhování. Takže to byly v tu chvíli
doslova rozporuplné pocity
@bluuudicka Tak to spojte a přestěhujte se do Valencie. Když ji milujete, není co řešit.