@giuliettka píše:
V Berlíně jsme byla letos v létě, ale nikdy jsem nebyla ve Strakonicích.
@giuliettka píše:
V Berlíně jsme byla letos v létě, ale nikdy jsem nebyla ve Strakonicích.
@Temperance Tak to doporučuji napravit, nejlépe těsně před Vánoci. Do Krumlova jezdím často, ale ještě jsem nikdy nebyla na Velké Pardubické.
@SimplyTheBest
Oj oj, husí krevní tučnice za dvě stravenky jako studená večeře
v menze!
Ale nikdy se mi nepovedlo udělat „špagát“, ani v útlém a
pružném mládí.
@if5 Tak špagat urobim po dokladom strečingu i dnes, ale ešte nikdy som nevidela naživo Karla Gotta
Karla Gotta jsem na živo viděla na jedné firemní akci, ale ještě nikdy jsem neudělala stojku na rukou.
Karel Gott je tu už asi potřetí… @JNH já jsem stojku na rukou udělala, ale ještě jsem nebyla na brazilské depilaci.
Příspěvek upraven 04.09.18 v 14:54
Ja taky ne, ale kamaradka byla a vypravela mi o tom na zadni sedacce taxiku, kdyz jsme, mirne ovinene, jely z nejake party. My se desne rehonily a taxikar byl rudy az za usima.
Já byla JEDNOU na docela umírněné verzi. Bolest jsem ani
nezaznamenala,páč jsem byla plná dojmů ze „vzorníku“ v čekárně a
myšlenek jak je tohle strašne nedůstojný Nikdy jsem nebyla na karnevale za
nějaký hmyz!
Já byla za motýla - se synem ve školce, měli mít kostým i rodiče. Ale nikdy jsem nebyla v žádné vědomostní soutěži.
@VeronikK Počítá se vítězství v krajském kole soutěže O zemi, kde zítra znamená již včera?
@Temperance Ok. Tak asi před sto lety jsme se pod tlakem gymnaziálních učitelů zúčastnily (tři dívky) krajského kola vědomostní soutěže o tehdejším Sovětském Svazu a dopustenim Strany a vlády jsme zvítězily. Ale ještě nikdy jsem nerandila s Afroameričanem. Teda jako s černochem, nemusí být nutně z Ameriky, kruci.
@misionářka
Budeme plus mínus vrstevnice, tu soutěž pamatuju. Mě zase na základce
ruštinářka poslala na „olympiádu v ruském jazyce“. Měla jsem
štěstí, protože se zvlášť hodnotily děti z jazykovek a děti z
„normálních“ škol, a já jsem v tom obvodním kole byla z jazykovky
jediná. Pomohlo mi to tehdy dostat se na gympl Ale dosti OT, dejme prostor partnerce muže
tmavé pleti
@misionářka Byla
jsem 2× na rande s černochem, ale ještě nikdy jsem neměla rande
s Asiatem.
@Adeena píše:
@misionářka Byla jsem 2× na rande s černochem, ale ještě nikdy jsem neměla rande s Asiatem.
Randila/normálne som s ním chrápala. som ako mladá s Rusom z Irkutska, takže
technicky bol Aziat.
ale ešte nikdy som nechodila s Cikánem. @Lizbeth
Děkujuuuuuu
Já chodila asi týden s cikánem ( 16 let ), ale vzhledem k tomu, že toto
je zajímavé téma, tak přihazuju, že jsem nikdy neměla vztah se zadaným
mužem..Tak a teď se ukažte
@Lizbeth píše:
Tak a teď se ukažte
S ženáčom som chodila (a žiadnými výčitkami netrpela ) ale ešte nikdy som nejedla ten trdelník so
zmrzlinou.