@Temperance Keď
teraz napíše, že bolo na zadku, tak sme v pr…
Ještě nikdy...
@Temperance Bylo
na zádech, takže se můžete v létě pokochat jizvou, jestli máte zájem
Ještě nikdy jsem nebyla účastníkem
dopravní nehody.
@takvselijak Bola som účastnékom dopravnej nehody, ale ešte nikdy som neupiekla koláč so želatinou. (neviem urobiť tú želatinu, skúšala som, jesť sa to nedalo)
@giuliettka koláče so želatinou som piekla veľakrát, pravda niekedy sa podaril lepšie, niekedy to práve nevyšlo. Nikdy som ale nebola neverná svojmu manželovi - a teraz sa ukážte !
Já jsem nevěrná byla a taky jsem rozvedená.
Nikdy jsem neudělala bramborový knedlík z brambor, jen z pytlíku.. ( to
bude snadný )
@Lizbeth
Ano.
Bramborové knedlíky dělám z brambor, ale ještě nikdy jsem si domů
nepozvala čerta s Mikulášem.
Mikuláše s čertem a andělem jsem nepozvala si, ale svým dětem a
ještě pár škvrňatům od kamarádek. Mikulášskou obchůzku dělali
puberťáci ze čtvrti a bylo to celé velmi povedené.
Ale ještě nikdy jsem vlastnoručně nepokácela strom.
Já už jsem vlastnoručně pokácela několik stromů, ale ještě nikdy mi nevykvetla podruhé Vánoční hvězda.
@Vipera dúfam, že to
tu nezamrzne do Vianoc a nebudeme čakať, kým rozkvitne moja vianočná ruža,
ktorú od vlani úspešne pestujem a je krásne zelená
@if5 píše:
Mikuláše s čertem a andělem jsem nepozvala si, ale svým dětem a ještě pár škvrňatům od kamarádek. Mikulášskou obchůzku dělali puberťáci ze čtvrti a bylo to celé velmi povedené.
Ale ještě nikdy jsem vlastnoručně nepokácela strom.
Tohle bychom neměli uznat
@Vipera Mně vánoční hvězda zčervenala i vykvetla několikrát, i když zásadně až po Vánocích, ale ještě nikdy jsem nevyrobila nic z keramiky. Důkazní foto výhodou:)
@Vinca_minor tak keramicky pokus za sebou mam. Souvisi to s iniciativou materske skolky, kam chodila dcera, kdy pozvali maminky, aby s detmi neco vytvorily. Nase bylo tak strasne, ze to neslo ani do pece, natoz na vystavu. Takze toto za sebou mam. Nikdy jsem ovsem neabsolvovala m9dni prehlidku jako modelka.
@colette11 v roce 1984 jsem se zúčastnila místního kola soutěže „Mladý módní tvůrce“ a svůj „model“ jsem si i předvedla. Jestli se to počítá. Ale nikdy jsem se neplavila na plachetnici,
Na plachetnici jsem zažila i pěknou bouřku (ve Středomoří).
Ale ještě nikdy (nekecám) se mi nepodařilo uvařit rýži, aniž bych zaprasila sporák…
Rýži bez toho, že bych zaprasila sporák, jsem už párkrát uvařila. Tento problém řeším s bramborama.
Takže ještě nikdy se mi nepodařilo uvařit brambory, aniž bych zaprasila
sporák
@colette11 Tak
vaření brambor mám celkem vychytané, hodně záleží na pokličce (když
nemá odvětrání, trochu ji posunu, aby pára mohla unikat tou škvírou)
ale ještě nikdy jsem neběžela maraton (ani půl-, ani čtvrt-).
@Temperance Půlmaraton jsem běžela a doběhla. Ale nikdy jsem nevykouřila celý doutník:)
@Birdonawire žabí stehýnka jsem jedla (na svatbě v rybím domě, nechutnala mi), zato jsem ještě nikdy nemluvila japonsky
@E.Slu Jeeeej to možem
posunuť. Rezala som na cirkulárke veľakrát, rodičia nerobili v učení
zručností svojích deti, žiadne rozdiely a tak viem aj kosiť kosou a
opraviť upchatý vodovod, ale ešte nikdy som neprispela do diskusie na
Novinky.
@giuliettka Jednou
jsem na Novinkách v diskuzi přispěla (z mé strany tak trochu trolling ), ale ještě nikdy jsem neplachtila v kluzáku
nebo větroni.