Dámy, nemohu se nepodělit o úlovek… Dívejte se a plačte!
http://www.milanholenda.eu/…kalendar.pdf
Kalendář na 2013
Tak to je mazec! Ale víte co,
21. 12. 2012 má být konec světa, tak třeba se vyvěšení tohoto
kalendáře už nikdo nedožije
@Curlygirl píše:
@skirtjeans0 aha, ano. Díky. To si skutečně mohl a měl odpustit…
Mělo to být asi komický, ale moc mi to nepřijde
@skirtjeans0 komický to není, spíš tragikomický… fakt je mi z toho až smutno, musel ztratit soudnost, že se nechal obalamutit a navnadit chlípným pseudofotografem s nahotinou.
@Curlygirl píše:
@skirtjeans0 komický to není, spíš tragikomický… fakt je mi z toho až smutno, musel ztratit soudnost, že se nechal obalamutit a navnadit chlípným pseudofotografem s nahotinou.
Souhlasím, je to navíc bez nápadu. Viděl jsem už spoustu různých kalendářů, ale tenhle je fakt nejhorší.
@Curlygirl píše:
@skirtjeans0 btw. vy jste muž? až teď jsem si všimla mužského rodu.
jj, doufám, že to nevadí?
@Curlygirl píše:
@skirtjeans0 aha! ne, ne, samozřejmě, že to nevadí
vyrůstal jsem mezi ženami a teď mi to chybí ne to měla být legrace a vážím si, že mě
tady trpíte
@skirtjeans0
mužský pohled na věc nás může jen obohatit a nejste sám pokud vím,
o trpění snad nemůže být ani řeč
@Curlygirl píše:
@skirtjeans0 mužský pohled na věc nás může jen obohatit a nejste sám pokud vím, o trpění snad nemůže být ani řeč
nápodobně, mě zase obohacuje pohled vás žen na různé věci… tak to
děkuju
Nějak v tom nechápu smysl.. proč nahodinky? Proč ten název? Proč on? Ne radši si koupím kalendář s receptama na každý týden…
Viděla jsem asi první dvě fotky a pak jsem si v zájmu snah o zachování zdravého rozumu raději vypíchla oči=)
@Jetthro píše:
Photoshop skills - OVER 9000!!! (podivejte se poradne treba na stromy u unora..pan je asi profik)
Přesně!!! Nebo ten listopad, konec…
Díky Peklu a Protivné blondýně už jsem bohužel viděla spoustu tragických hlubin internetu, ale tohle… TOHLE… to snad předčí i dort ve tvaru mrtvého novorozeněte.