@DanielaS To z něho
museli mít v Nesehnutí (kde byl předtím zaměstnaný)feministky strašnou
radost. To je asi jako dělat v nízkoprahovce a odtud odejít koordinovat
prodej pervitinu
Kde jste skončily, když jste nevěděly, kde chcete pracovat
@Tebah Nic. Mně
prostituce nevadí. Koneckonců se jí říká nejstarší řemeslo a toto
vlákno je plné názorů, že lepší než vysoká škola je lepší návrat
k řemeslu…
Ne, fakt, já se divím, že to ještě není uzákoněné, jak někdo
navrhoval, normálně na živnosťák.
@meejja Mně se nelíbila reakce na otázku, zda má nějakou přítelkyni. Hned to tam rozebíral zprava zleva, jakože jak moc stereotypní ta otázka je a jak ta redaktorka automaticky (a trapně) předpokládá, že je heterosexuál… Zarazilo mě, proč si myslí, že by mu měly být pokládány otázky v očekávání jakési jeho „jedinečnosti“ či speciality nebo jak to nazvat (vezmu-li v úvahu i jen statistiku počtu heterosexuálů v populaci). Takže pán mi z toho vyšel jako poněkud sebestředný pozér, který se snaží vymezovat proti mainstreamu.
Jestli se ale profesně našel v tom, jak vzájemně usmiřovat prostitutky nebo v dávání návodů, jak zabránit tomu, aby byly klientem poslány do háje… to mu jedině přeju.
@Tebah Nevím, jak to přesně myslela @Dammy, ale mohlo by IMHO jít o trestný čin kuplířství. Ve skutkové podstatě § 189 TZ je nejen „kdo jiného přiměje, zjedná, najme, zláká nebo svede k provozování prostituce“, ale taky „kdo kořistí (tj. má majetkový prospěch) z prostituce provozované někým jiným“. Je to v podstatě jednání podobné návodu k páchání trestné činnosti.
Samozřejmě skutkový stav neznám do podrobností a jsem daleka toho říct, že pan psycholog se kuplířství dopouští, ale pohybuje se přinejmenším na hraně zákona (letmo si pamatuju, že v článku byla zmínka o tom, že jiným radí - dokonce snad i za úplatu, jak prostituci provozovat, byla tam řeč o pronájmu prostor…)
@LCH: Tak teď jsem se
opravdu od srdce rozesmála.
@LorelaiH.:
Nechtěla jsem to tu úplně psát, ale dobrá. Pomáhám neziskovkám shánět
finanční prostředky a radím jim, jak se propagovat.
@pavla.ku píše:
Oni měli počínající sklerózu a než si vzpomněli třeba na jméno osoby, kterou chtěli oslovit, vyjmenovali všechny členy rodiny.
zrovna tohle snad (doufám) není projev sklerózy nebo jo? My jsme se
vždycky smáli babičce, která vyjmenovala všechny vnoučata, než trefila to
pravé jméno, ještě víc mě pobavilo, když se totéž začalo stávat
i mé matce. Přestala jsem se smát, když jsem už poněkolikáté
automaticky oslovila vnuka Milenko
@stricc U nás je
s babičkou to samý, slyším prakticky na všechna jména, co se u nás
v rodině vyskytují. I si z ní děláme trochu legraci ve stylu „Hynku,
Viléme, Jarmilo!“
@Potrefenáhusa
mně se to začne plést v momentě, kdy je doma i dcera i vnuk, to se pak
blbě přehazuje, občas se mi do toho přimotá i kocour Nevím, co bych dělala na místě své bývalé
tchyně, která má těch potomků dvojciferný počet a občas si jejich jména
pro jistotu píše na lístečky a přicvakává na ledničku
Moje babička vždycky vyjmenovala počáteční písmena nebo slabiky jmen svých dětí, vnoučat a pravnoučat, než došla k tomu správnému. Teď už babička bohužel není a začlo se to stávat dalším generacím:) myslím že to není známka sklerózy, jako spíš početné rodiny.
@stricc píše:
Přestala jsem se smát, když jsem už poněkolikáté automaticky oslovila vnuka Milenko
To já občas svého přítele oslovuji špatným jménem (trapas!) a pak zajedu navštívit drahé příbuzné a bratra oslovuju jménem přítele.