Čau holky! už mě nebaví, jak hrozně vypadá, když posílám někomu kus
ze svýho šatníku poštou. Beru igelitku, izolepu a lepim. Krásný šaty se
ta rázem na první pohled změní v jednu šílenou albertovskou bombu Ty z vás, které dále posílají svoje
kousky, nemáte tip na levné nějaké igelitové obálky? Nebo jak oblečení
zasíláte? Díky!
Kde kupujete obálky na oblečení
@Lenickka netuším co má ten nebohý řetězec společného s tím, že neumíte zabalit balík. Na pošte koupíte jak plastovou obálku tak krabici různých rozměrů, holko!
Tak varianta je ta pošta, ale stává se mi, že tam mají vždycky jen malé plastové obálky. Já hodně posílám oblečení přes vinted nebo svoje výrobky na fleru a dost využívám obchod obalove-materialy.cz Mají tam ty obálky i velké, takže se ti tam oblečení vejde no a koneckonců tam mají i všemožné krabice a bublinkové obálky a je to levnější, než na poště.
Igelitové obálky prodávají např na poště. Zvažte ale, jestli není lepší používat právě ty tašky „z Alberta“, které už doma máte a netvořit nakupováním nových další plastový a dále nevyužitelný odpad :-/ I za cenu toho, že to není zrovna šik.
Přikláním se k tomu využití igelitek - já si schovávám různé krabičky, krabice a obalový materiál, který se pak dá použít. Manželovi se to sice vůbec nelíbí, ale mě přijde zbytečné vyhazovat obaly, které bych později stejně musela kupovat. Nevzhledné potrhané tašky samozřejmě nepoužívám a při posílání dražších věcí tašku obalím ještě černou fólií.
Příspěvek upraven 18.04.18 v 14:05
@Lana Raymond no
tak uz nas nenatahujte ako gumu v trenkach a supnite tu reklamu na ciernu foliu
nech to mame z krku
@Lana Raymond na
tu otazku si skuste odpovedat sama, ja naozaj netusim preco nam tu ponukate
ciernu foliu
Nikto vam tu o nu nestoji