Zdravím. Chtěla bych na léto maxi sukni, opravdu až ke kotníkům.
172cm/58kg. Můžu při těhle rozměrech? . Jinak mám jen šaty ke kolenům, nenosím je
moc často a na mini sukně nemám nohy ani styl chůze. Případně prosím
o nějaký tip, kde maxi shánět. Díky
Letní maxi sukně
Ahoj, jasně, že můžeš, spíše asi záleží na tom, s čím jsi
zkombinuješ, neřekla bych, že máš rozměry nějak nepatřičné já jsem si jednu koupila na dovolené ve
Španělsku, ale kde sehnat u nás nevím, není to přímo kousek, který bych
vyhledávala
Nevím jakou seženu, když jednobarevnou..tak asi barevnější vršek. Když květovanou, tak vršek jednobarevný, bílý…nic přeplácanýho.
Hele, jsem tady registrovaná od dubna 2017. Můj dotaz je normální dotaz, není třeba za vším hledat šméčko a reklamu na nějaký e-shopy. To, že nejsem aktivní účastník všech diskuzí tady je druhá věc.
Já jsem si všimla, že část osazenstva je tu paranoidní a nerudná a hledá za vším nějaký bazar, nebo tak něco.. Tvůj dotaz mi připadal uplně normální a legitimní, nevím, kde je problém..
Tak diky za podnětné rady a nápady, kde sukni shánět. Jsem netusila, že je potřeba se zde ke všemu pravidelně vyjadřovat, abych nebyla považována za eshop. Kdybyste si dali tu práci.. Prispela jsem v minulosti do diskuze o tetovani a ještě jedné. No nic. Ramínkum zdar.
@nicckk82 Sakra tak
sa hneď nemusíte ofučať. Ono ak napíšete mám 172cm/58kg možem nosiť
maxisukňu, tak je to fak otázka oničom a človek čaká tu prekliatu reklamu
čo tu furt niekto cpe.
Chcete tu sukňu rozevlátu, upnutú, elegantnú, voľnočasovú… Je fakt
veľa možnosti a debatu o dlhých sukniach prípadne tipoch čo k nej
nerozprúdi výkrik o výške a váhe a následné konštatovanie, že ak
sukňa bude vzorovaná, tak vrch jednobarevný a naopak. Chcete tip kde zohnať?
Tak dajte čo si chcete k nej obuť, alebo kam vlastne chcete v tom
ísť…
Takto je to ako výkrik, chcem boty, dajte prípadný tip kde ich kúpiť a
s čím kombinovať, mám veľkosť nohy 39, možem ich nosiť?
@Veronika37 píše:
Já jsem si všimla, že část osazenstva je tu paranoidní a nerudná a hledá za vším nějaký bazar, nebo tak něco.. Tvůj dotaz mi připadal uplně normální a legitimní, nevím, kde je problém..
V tom, že když je někdo na foru pravidelně, tak neotvírá nové téma, ale přispěje do existujícího ?
To jste na internetech prvně?
Příspěvek upraven 10.05.18 v 08:29
@nicckk82 píše:
Hele, jsem tady registrovaná od dubna 2017. Můj dotaz je normální dotaz, není třeba za vším hledat šméčko a reklamu na nějaký e-shopy. To, že nejsem aktivní účastník všech diskuzí tady je druhá věc.
Protože kdo nedělá reklamu tak použije kouzelné tlačítko na vyhledávání v diskusích a přispěje do existující a nezakládá kvůli jednomu dotazu novou.