Líbí se vám tyto kabelky?
@mamotazku A můžete mi vysvětlit, proč se vlastně ptáte, zda se zde Vámi poštovné kabelky obecně líbí? Čí názor a na co Vás vlastně zajímá?
Tady si zas někdo přivlastňuje diskuze MP
@mamotazku
mně se líbí ta rudá čistě kvůli barvě, jinak kdekoliv je štempl, tomu
se vyhýbám - nesedí mi to. Střihově mě zaujala LV. Taky mě zajímá, co
zjišťujete… prozradíte?
mě se teda ta LV nelíbí vůbec. nebýt tak to LV tak mě vlastně ani nezaujme. A ty guess mi přijdou taky už za zenitem. Nevím obecně mám raději menší loga. a menší apel na značku. Taky to GUESS přes cely s otazníkem mi úplně nepasuje.
Mne přijdou všechny strašně fadni, obyčejné, nezajímavé… možná ta druhá hned nahoře by se ještě nechala nosit k dzinam, ale ty ostatní… jednak z většiny jsou velké, a ty já obecně nerada, vypadá to blbě, a ty menší jsou zase kýčovité, tak ty bych si nevzala už vůbec.
Mě se taky většina moc nelíbí. Nevím co mají všichni s těma značkama. Třeba ta úplně poslední je přímo otřesná. To už vůbec nejde o eleganci nebo styl, ale jen o značku. Já si raději koupím nějakou noname kabelku která se mi skutečně líbí a nemá ji každý.
Jsem asi něco nepochopila, kabelky jsou otřesné, ale jedním dechem zároveň vkládám odkaz, kde se tyto stejné dají koupit? No name kabelky, kde na první stránce řve Gusess a Michael Kors? Alespoň u toho trošku přemýšlejte.
@Ghost B.C. Já přemýšlím, už jsem tady psala, že mi nejde o značku, ale o vzhled a hlavně o tvar.