Zdravím, jelikož jsem velký milovník polokošil a košil a moc rád je
nosím, tak bych potřeboval poradit. Nosit je s límečkem nahoru nebo ne?
Někdo mi říkal, že ne, někdo, že ano, tak opravdu nevím. Moc rád jezdím
do Itálie a tento rok v květnu jsem byl v Římě a všichni muži, kteří
měli polokošili, tak měli límeček nahoru. Opravdu si nevím rady. Děkuji
za odpovědi.
Límeček u polokošile nebo u košile
Pokiaľ ste plavčík, alebo hráte golf na priamom slnku, pokojne nahor.
Inak budete vyzerať ako lokálny mafioso/metrosexuálny puberťák.
Na taliansku mládež (tzn. všetci do 30 rokov) by som sa v tomto prípade neodvolávala. Tí su schopní vyraziť do mesta a na poznávačku kultúrnych pamiatok pokojne vo vyťahaných teplákoch a bežeckej obuvi (dostatočne relevantná vzorka).
@Kay_Adams píše:
Pokiaľ ste plavčík, alebo hráte golf na priamom slnku, pokojne nahor.
Inak budete vyzerať ako lokálny mafioso/metrosexuálny puberťák.Na taliansku mládež (tzn. všetci do 30 rokov) by som sa v tomto prípade neodvolávala. Tí su schopní vyraziť do mesta a na poznávačku kultúrnych pamiatok pokojne vo vyťahaných teplákoch a bežeckej obuvi (dostatočne relevantná vzorka).
Děkuji za Váš názor, ale s jednou věcí si dovolím nesouhlasit.
Italové se oblékají perfektně. Nevím, kde jste přišla na to, že jsou
schopni si vzít vytahané tepláky a bůhví, co ještě. Každý rok jsem tím
naprosto zaražen, jak ti lidé vypadají úžasně. Myslím, že by si od nich
Češi měli vzít ponaučení.
@Sebmott no to taky
musím souhlasit, že taloše velmi zajímá volají na sobě! Mě se velmi
líbí hlavně ti starší šviháci…
Moc Italů v botách adidos a Nike jsem neviděla…
@Sebmott
Nechcem rozpútať OT flame…
Vzorka x talianov na zahraničnom študijnom pobyte (dlhom), kde tepláky boli
špičkou ľadovca… „Mládež“ z celého talianska (prevažne väčšie
mestá), vekovo 19-28.
Preto by som niektoré veci brala s rezervou (doteraz s láskou spomínam na
prvé rifle „na pol žrdi“, ktoré som kedy v živote videla, na jar 2004,
práve vo Florencii).
@Mylady2 Čo ja viem,
talianky boli krásne a vhodne odené vždy. Či je to týmto…
Koniec OT : )
Límec nahoru je rádoby frajerský, metrosexuální.
Jinak móda teenagerů v Itálii je otřesná. Diametrálně odlišná od mladé a střední generace 25+.
@Kay_Adams píše:
@Sebmott
Nechcem rozpútať OT flame…
Vzorka x talianov na zahraničnom študijnom pobyte (dlhom), kde tepláky boli špičkou ľadovca… „Mládež“ z celého talianska (prevažne väčšie mestá), vekovo 19-28.
Preto by som niektoré veci brala s rezervou (doteraz s láskou spomínam na prvé rifle „na pol žrdi“, ktoré som kedy v živote videla, na jar 2004, práve vo Florencii).
To Vám neberu, ale jsme v roce 2012.A nemluvím o zahraničním studijním pobytě. Mluvím o Itálii. Myslím třeba Miláno, které je přezdívané městem mody. Nechci se hádat, ale je to opravdu tak. Italové prostě vypadají dobře, a když ne, tak rozhodně lépe, než Češi.
Ot, Italove opravdu umi, maji styl. A je tam uzasny, ze i silnejsi Italky se umi oblect tak, ze ty kila umi nosit…
Tohle vyzní možná zle, ale pokud nemáte velmi pěkné tělo tak límeček dolů. Na chlapovi s pupkem by to prostě vypadalo komicky…
Ještě mě napadlo taky bych to nerada viděla na chlapovi nad 30 let pak je to takové „frykulínské“…
Příspěvek upraven 08.11.12 v 20:47
Límeček nahoru nikdy, nikdy, nikdy! Stačí si najít jakýkoliv obrázek Michala Davida z poslední doby a pochopíte proč… Límeček nahoru je trapné pozérství a nesluší nikomu (ne, skutečně ani Italům).
Ale ja teens nezminila, ja se o Italech bavim vseobecne. Jen tam vyjdu na ulici a zasnu, jak jim to tam slusi. Ne vsem samozrejme.
Proc ne ty limecky ven? Nemusi si clovek hned vybavit Michala Davida. Ale treba hezkej mladej kluk je s limeckem ven metrous a pozer? Asi jsem nekde zamrzla:(
Tak jestli je to mimo kontext se uvidí až nám @Sebmott prozradí svůj věk! Tzn zda je 25+