Dají se u nějakého ševce upravit špičaté špičky bot? Pokud ano, prosím info a kontakt.
Lze upravit špičaté boty?
Vypárat, uříznout špičky, zaoblit, vytvořit oblé špičky bot, založit, zašít, zaplatit…spokojeně nosit
@renaissance a cim su tie topanky tak strasne specialne, ze by kvoli tomu jeden podstupoval/dal robit toto vsetko?
jestli to jde, tak to bude temer jiste vypadat blbe. Osobne tipuju, ze to nejde.
edit: taky by se tim zmensila velikost boty, takze by to bylo kontraproduktivni. Pokud to teda nejsou velmi spicate, kasparkovske boty a pod.
@renaissance Nie, nedajú. Ak je topánka do špičky, tak po vypáraní na ovál nebude materiál. Z polkruhu trojuholník urobíte, z trojuholnika polkruh nie.
Vite co damy, ja mam jedny spicate lodicky, jinak jsou moc hezke a pohodlne s pricetnym podpatkem, tak 3 stovky bych do nich dala, kdyby byly pak k nosemi. zkusim zajit do krakovske a uvidime.
@renaissance To je
práce jak na kostele, pokud by to tedy vůbec šlo. Měla bych jiný nápad, co
s penězi za to dílo.
@continuity Napište prosím, jak jste u ševce pořídila. Hlavně mě zajímá cena. Na podzim jsem dala měnit docela obyčejné patníky, protože jsem doma neměla náhradní, a k mému údivu jsem za tento nepatrný úkon dala přes stovku.
@Mylady2 Práce zhruba na pět minut, k tomu práce prodavačky cca tři minuty, fixní náklady, cena materiálu, přiměřený zisk. Neznám vstupní hodnoty, částku tedy nemohu napsat. Chtěla jsem tím jen říci, že pokud taková drobná oprava je za stovku, tak kompletní přešití boty za tři stovky mi nepřipadá reálné a že by mě zajímalo, kolik to tak může stát, pokud se do toho nějaký obuvník pustí. Nic víc, nic míň.
Zkuste
Krakovskou.
Ale varuji vás - výměna podpatků 500 Kč, podražení 300 Kč.
Obávám se, že ta vaše úprava je mnohem složitější a bude i mnohem
dražší. Ale stačí se zeptat a domluvit se..
@renaissance píše:
Jedná se o luxusní kozačky, ale díky špičkám jsou nenositelné, jsem ochotná zaplatit max. 700,–
Co to znamená luxusní?
Jaká byla cena?
Jaký je materiál?
O jakou značku jde?
Pokud stály méně jak 4000Kč, nejde o luxusní kozačky ale o vyšší
nižší třídu.
Pokud stály méně jak 10000Kč, nejde o luxusní kozačky ale o vyšší
střední třídu.
Špičaté boty bych nijak neupravovala. Já bych si je nechala očištěné v šuplíku, kdyby náhodou přišel k vám domů nějaký zloděj, úchyl nebo vrah, tak byste vzala tu botu a pěkně špičkou byste mu to vrazila do zadku. Na to se budou hodit nejlíp.
Náhodou mňa by tiež zaujímalo, čo sa tu považuje za luxusné. Lebo vďaka téme o VotočVohoze mám pocit, že sa tento pojem používa naozaj benevolentne.
- Lodičky se třpitkami - lze nosit i jinam nebo pouze na ples?
- Lze zmírnit celulitida pomocí přístroje?
- Rada - Jak upravit raglánový rukáv?
- Přelepené podrážky nových bot - proč?
- Lze obarvit viskóza a polyamid?
- Velikost bot Converse vs. Vans
- Zvýšené boty (Height Increasing) pro muže
- Jaké boty ke starorůžovým šatům na ples?