Zdravím všechny! mám asi banální otázku Jakou barvu lodiček a punčoch byste si vzaly
k malým černým šatům na ples, abyste vypadaly vkusně, ale ne nudně?
Červené, černé ani zlaté boty se mi nelíbí. Přemýšlím o nude barvě
nebo meruňkové… Co myslíte?
Díky za rady!
Malé černé, jakou barvu bot a punčoch?
@Skypy
Punčochy bych zvolila klasické tělové, barva bot k LBD může být
prakticky jakákoliv, záleží na Vašem vkusu, ostatních doplňcích a
celkovém lazení. Možností je hodně.
Pro inspiraci:
http://media-cache-ak0.pinimg.com/…f2655f81.jpg
http://images-ff.asos-media.com/…378c9d69.jpg
http://i93.photobucket.com/…t61800PM.png
Mně se líbí i třpytivé střevíčky…
http://tropdamour.files.wordpress.com/…03/heels.jpg
Dobře se bavte.
Ty třpytivé střevíce na ples jsou moc hezké, jinak k červeným šatům mi sedí i ta první kombinace, psaníčko by ale taky mělo být červené…
No a když tedy zvolím tu krémovou kombinaci, jakou barvu punčoch?
V tělových tak nevyniknou, jako v černých…ale zase černá se mi zdá
moc „tvrdá“… Boha, to jsou problémy, co? Na tom plese mi moc záleží
@Skypy probůh na ples si nemůžete vzít krémové boty a černé punčochy! tělové. Krémové boty nakonec mají splývat a ne kontrastovat, takže to by bylo naopak správně
@Skypy : Záleží-li vám na plese, tak si neberte LBD, ale večerní šaty.
Příspěvek upraven 10.01.14 v 13:23
@Skypy píše:
No a když tedy zvolím tu krémovou kombinaci, jakou barvu punčoch? V tělových tak nevyniknou, jako v černých…ale zase černá se mi zdá moc „tvrdá“… Boha, to jsou problémy, co?Na tom plese mi moc záleží
ale predsa vtip nude lodičiek je v tom, že splývajú s nohami a vytvárajú efekt dlhších nôh…
Souhlasím, tmavé punčocháče a světlé boty si dejte spíš na večírek, kde můžete být trochu kreativnější, na ples spíše klasické a formálnější kombinace, tedy světlé lodičky a punčochy tělové.
Odkdy se na ples hodí malé černé??? Když na něčem opravdu záleží, tak by to chtělo správně se obléknout a nebýt totálně mimo styl. To je totiž PEKLO! Víc ostudné, než jiná barva lodiček.
Příspěvek upraven 10.01.14 v 14:22
@Dadoo jestli to zas není jen taková ta tancovačka, co se jí teď sice říká ples, ale se skutečným plesem to má společný jen název
Ano ano, je to obyčejný vesnický ples! Kde polovina dam bude mít lesklé
róby s kanýrama půjčené z maloměstské půjčovny! A po půlnoci ony dámy tančí bez bot a páni
mají sako přehozené přes židli a povolené kravaty…a kdo ví, co
ještě… Jinak díky za rady
vlastně všechny mé domněnky byly
potvrzeny
Fakt by som rada videla v reali to čo mala @Skypy na sebe v skutočnosti. Myslím, že to ani náhodou nevyzeralo ako postované obrázky a tie lesklé roby s kanyrama nad ktorými pisateľka ohrňa nos boli stokrát lepšie ako to jej LBD.
Nejlépe vypadají tělové matné, v poslední době vídám hodně dam v punčochách do žluta, to ovšem vypadá jako by měly žloutenku…
@daenarys, a to by mě zajímalo, kde ty tělové MATNÉ kupujete, mně přijdou, že se všechny lesknou (a na fotkách ještě víc než ve skutečnosti). Naposledy už jsem byla i v Caldezonii, vzala pouze 10 (nebo kolik) DEN a stejně se lesknou. Teda je fakt, že na denním světe skoro ne ale na plese při umělém osvětlení…chjo
@Giulietta píše:
Fakt by som rada videla v reali to čo mala @Skypy na sebe v skutočnosti. Myslím, že to ani náhodou nevyzeralo ako postované obrázky a tie lesklé roby s kanyrama nad ktorými pisateľka ohrňa nos boli stokrát lepšie ako to jej LBD.
Nejen z tohoto, ale z většiny vašich příspěvků z poslední doby mám pocit, že jste permanentně nas- štvaná.
@stricc To je ten typ
plesu, kde matky krmi batolata buckem a ty se jim odvdecuji zachvaty?
Malé čierne by som na ples nebrala. Bez výnimky. Inak na nosenie povedzme do divadla s jemnými telovými pančuškami.
@Demode Ale nie, len ma prekvapil post z 10.01.14 16:16. Toľko pohrdania nad ľudmi s ktorými bude plesať.
@Giulietta Pro mně to vyznělo jako konstatování faktu, jo malinko neomalené, uznávám. Řekla bych, že v jiných vláknech by se našly křiklavější příklady nadřazenosti. Já jsem tu poznámku na Vás učinila, protože se mi zdá, že s výměnou té roztomilé šelmičky za tu děsnou vopici se staly některé vaše příspěvky zbytečně kousavé. A hlavně postrádám ty pěkné fotky, co jste sem dávala, jako by se váš archiv vyčerpal.
To si pletete pojmy a dojmy. Proč pohrdání, podle mě se jedná o holé konstatování faktu, takto vesnické plesy opravdu vypadají. To vy mi připadáte, že dost pohrdáte ostatními a to dost.