Ahoj holky,
kde nakupujete jednoduché černé šaty? Na internetu se mi jich sice líbí spousta, ale raději bych si je koupila v kamenném obchodě. Máte nějáké tipy? Chtěla bych kvalitní materiál, hezký střih a nadčasovost.
Děkuji, Karolína
Ahoj holky,
kde nakupujete jednoduché černé šaty? Na internetu se mi jich sice líbí spousta, ale raději bych si je koupila v kamenném obchodě. Máte nějáké tipy? Chtěla bych kvalitní materiál, hezký střih a nadčasovost.
Děkuji, Karolína
@okmakeup píše:
Ahoj holky,kde nakupujete jednoduché černé šaty? Na internetu se mi jich sice líbí spousta, ale raději bych si je koupila v kamenném obchodě. Máte nějáké tipy? Chtěla bych kvalitní materiál, hezký střih a nadčasovost.
Děkuji, Karolína
Co treba jit do obchodniho centra a projit si to.
@BarcaAri píše:
Co treba jit do obchodniho centra a projit si to.
Chtěla jsem tipy na obchody, obchodní centra moc často nenavštěvuji. Pocházím z malého města.
Male cerne mam ze Zary, z HM, z Orsaye a z Massimo Dutti. Nepredpokladam, ze vam tato informace pomuze.
Vycházejme z toho, jaké obchody se nacházejí u vás na malém městě (když teda nemůžete jet do většího)…
Já jsem si hezké šaty koupila v Peek and Cloppenburg, ale tyto prodejny jsou taky spíše v nákupních centrech.
Nejlepší bude, když si je očkem vyberete na internetu a zajedete si je do města vyzkoušet. Já si vybrala z ORSAY. Přeji dobrý lov!