AHOJ
Poradí mi tu někdo, kde koupit materiál a jaký je vhodný na výrobu kravat?
potřebujeme rozšířit sortiment.
děkuji Klement
Materiál na kravaty?
Já sem nikde nepsal, že jsem výrobce… bereme kravaty od českého výrobce, který není spolehlivý… A tak nás donutil poohlédnout se po materiálu, že si to vyzkoušíme sami.
Tak na formální kravaty pouze hedvábí, kde koupit Vám neporadím. Na volnočasové, neboli pletené kravaty, může být vlna, bavlna. hlavně ne žádný polyester a jiné uměliny. To jinak rovnou můžete objednat z Číny za 60 kč/ks a ušetřit čas a peníze za výrobu:-)
To vše vím… Čínu rozhodně nechci… prodáváme jen České zboží. jen nevím kde sehnat materiál. Proto jsem to tu napsal…Ale dík
@ponozkymax
Obraťte se na Hedvu, ti kravatové hedvábí vyráběli a šili z něj
i kravaty. Jestli stále vyrábí, nevím. Můžete také zkusit nějakého
výrobce v Itálii.
Pokud byste chtěli sortiment rozšířit i o pánské vesty, vím o látce
v mnoha vzorech.
Tak pak nechápu, proč jste se ptal jaký materiál na kravaty, když to víte:-). nebo jste možná myslel výrobce, ale pak jste to špatně podal. Každopádně Vás, co se materálů týče, odkážu na stylforum.cz, kde je pan Tichý a ten má velký přehled a jistě poradí.
Můj problém, že ovládám jen němčinu… italštinu či anglický jazyk nikoli… proto hledám v našich vodách
@ponozkymax Vyjeďte na nějaký zahraniční veletrh textilu - Paříž, Milano a najděte si výrobce tam.
@ponozkymax nejste
vy, když jste z Rápotic, důchodce Mrázek z ústředny Frekvence 1?
Na veletrhu v Düsseldorfu se německy domluvíte, Kolomík vám poradí