@pavla.ku ano
Náctiletí na MP
Milá @Doduš, pokud máš problém s „dospělými“ reakcemi, neptej se příště na Módním pekle, ale ve fóru na Votočvohoz. Tam jistě dostaneš podobnější reakci té, kterou čekáš, než tady.
Ano, i náctiletí můžou mít vkus. Ty k nim ale podle místní komunity asi nepatříš (alespoň ne tím, co jsi tu ukázala). Takže se buď můžeš pokusit pochopit, co je podle místních špatně, nebo zaujmout obrannou pozici a jít prostě jinam, pokud hledáš pochopení, případně se tu nesmyslně hádat. Moc nerozumím tomu, proč to tu musíš takhle pitvat, protože takovou odezvu, jakou očekáváš, prostě asi nedostaneš - a čím víc se hádáš, tím víc si i ty ochotné diskutovat s Tebou poštváváš proti sobě. Tak si z odpovědí vyber to, co opravdu odpovídá na Tvůj dotaz, a zbytek ignoruj, ne?
Jinak - do konce léta je mi ještě taky -náct - ne jenom „60letým“ to může připadat otřesné.
@Doduš píše:
Ahoj, nedávno jsem dala do Peklo radí jednu prosbu jaké triko k legínám a ozývalo se jako „Spálit“ atd. Nejsem 60ti letá. Jsem náctiletá a občas mi z různých diskuzi apod. příde jakoby si dospělí myslely že náctiletí nemají vkus nebo věci v tomto smyslu. Myslím že náctiletí můžou být v módě tak zorientovaní jako dospělí. Co si o tom myslíte vy?
Ak sa na MP prezentujete ako -násťročná s tými legínami, tak nemôžete čakať niečo iné. Veľké škaredé legíny nie sú znamením orientovania sa v móde. No tak, tu nehovoríme o nepochopenom štýle teenagera, ale o kuse čohosi, v čom budete vyzerať ako na liekoch.
Příspěvek upraven 25.07.13 v 19:10
Obecně platí, že náctiletí, kteří se chovají jako fracci, nebývají brání vážně. Náctiletí, kteří se chovají normálně, jsou obvykle většinou dospělých jako jim rovní přijímáni.
@Doduš píše: …Já se neptala na názor ale na to jaké tričko k nim. To je to co mi celou dobu vadí jako druhá věc že sem každý píše jak se mu to nelíbí, ale dyť to nemusí nosit já se prosila jen o radu s jakou barvou je budu nosit JÁ!…
Aj napriek tomu, že to nemusím nosiť aj tak sa mi tie leginy nepáčia.
Podľa mňa su nevkusné a vhodné na dieťa do 5 rokov. Vám vadí ako všetci
píšu, že tie leginy su ošklivé, ale ak použijem vašu reakciu, tak odoveď
je ale dyť to nemusiš číst. My len
vyjadrujeme svoj názor na ne a čítať to budú ostatní. Prečo by som mala písať len o tom, že
k tým hnusným leginam máte nosiť žlte, zelené, modre…triko? Mne vadí
ako sa vam nepáči moje písanie. Píšem o tom JÁ!
@Fialové kafe Proč? Já nemám pocit, že by tu se mnou uživatelé jednali jinak, než se sebou navzájem.
@misial Bylo to myšleno obecně. Samozřejmě že na internetovém webu tento pocit nemáte, jelikož je váš věk povětšinou uchován v anonymitě.
Rada: Ty legíny jsou horzný, takže bych řekla, že ti k nim bude ladit jakýkoliv hrozný tričko. Nechápu, co chceš slyšet. (PS: je mi 20)
Příspěvek upraven 25.07.13 v 22:38
@Fialové kafe Tak jo, obecně máte asi částečně pravdu. Ale i tady jsem o svém věku psala opravdu hodněkrát a ani pak se nic nezměnilo, stejně to vnímám i u ostatních mladých diskutérek.
@misial píše:
Ale i tady jsem o svém věku psala opravdu hodněkrát a ani pak se nic nezměnilo, stejně to vnímám i u ostatních mladých diskutérek.
No protože se nechováš jako fracek. Naopak i starší frackyně tu dostávají kapky.
Legíny nosit nějak na tento způsob:
Sama asi uvidíte, že to napoprvé nebude úplně ono. Vzor těch vašich
legín je moc prvoplánový a takovéto kombinace jsou vyšší dívčí,
hlavně pro teenagera s omezenými finančními možnostmi.
Proti vytahování pomůže je často prát. Ale vsadím se, že materiál bude
mít tendenci k odírání a řídnutí, takže až vás omrzí, bude po nich
(tj. hodně rychle…)
Příspěvek upraven 26.07.13 v 16:29
@Doduš
O pravopis nemá jít na prvním místě. Taky o něj nejde. Pravopis jsou
vlastně ustálená pravidla sloužící k tomu, aby se lidé domluvili a
rozuměli si. Ve Vašich příspěvcích chvílemi dochází k tomu, že
význam je nutné poněkud lovit, což by spravilo zopakování pravopisu.
Takže Vám neporadím jaké triko k legínám, ke kterým podle mého soudu
žádné triko nejde, ale můžu Vám říct, že „náctiletí se chtějí
líbit chlapcům“ nejspíš neznamená to, co jste chtěla napsat. Proto se tu
dost lidí vyjádřilo k pravopisu, řekla bych
Ani ja nepisi bez chyb. Cim vice je ve sdeleni gramatickych a stylistickych chyb, tim mene beru pisatele vazne. Aniz bych to nejak planovala, samo se to „vyvrbilo“.
Legíny patří bohužel jen k opravdu pěkným štíhlým nohám. A k nim by mělo být tričko nebo šaty v délce, jak tu postovala @wednessday . Holý zadek v legínách vypadá hrozně i na těch nejhubenějších holkách.