http://www.novinky.cz/…-na-vse.html
Co říkáte na tohle? Mně se při pohledu na fotky vítězů svraštilo obočí a nechce se narovnat:(.
1. Juraj z VŠE - To má flek na triku? To je triko od pyžama?
2. Tomáš z VŠE - Nechápu, co je stylového na tom, když student chodí v obleku, ale tak ať. Proč to ale něčím neshodí? Vínové ponožky to fakt nezastanou. To si vážně musel dát i sponečku na kravatu? Vždyť takového oblečení si při svém studijním zaměření užije celý život, ne?
3. Vítek z FF - Já ani nevím, co k tomuhle říct. Mně se líbí, že jde Vítek proti proudu, ale tohle je fakt na hlavu. Hlavně, že u žen se tak kritizuje, když se neumí obléct přiměřeně ke svým proporcím a tvaru těla, ale měli by se nad tím asi začít zamýšlet i muži.
4. Ivan z VŠE - Působí divně, ale není to největší tragédie zde.
5. Jan z MATFYZu - Ponožky v sandálech jsou módní peklo, přesto je pro mě tenhle Jan asi nejstylovější z těch kluků. Jemu jedinému věřím, že tam přišel tak, jak normálně chodí a nedumal hodinu před skříní, co nejstylovějšího vybrat.
6. Jan z FF - Přijel asi rovnou ze Sahary, ještěže měl s sebou pití.
Co si o tom myslíte? Možná jsem zbytečně hnusná, ale tohle mají být fakt vítězové o nejstylovějšího vysokoškoláka? Jak vypadali ostatní soutěžící? Mám to vůbec chtít vědět? A co na to Jan Tleskač?