Tu mam taky rada, hlavne kvuli memu soukromemu top 10 filmu Trhak pana Bowfingera.
NEpekelné celebrity
@bluuudicka
Ta ženská je neuvěřitelná (v pozitivním smyslu) a film se mi taky
líbil
To chci! Né tedy kvůli tomu reklamnímu heslu, značce, ale prototo, že
u nás havrani mají jeden univerzální šedej pytel a já šedou nerada…
https://www.youtube.com/watch?…
@bluuudicka píše: ....., s Christine Baranski! Miluju ji jako herečku, skvěle zpívá a ještě báječně vypadá.
Taky ji miluju! Ale pro mě je to Beverly Hofstadterová! Ani jsem
nevěděla, jak se jmenuje ve skutečnosti
@Temperance mě se strašně líbí. Zajímavé je, jak v delších vlasech vypadá tuctově, nezajímavě. Krátký účes jí dělá skvělou službu.
@Temperance
Mně by zajímalo, jak jí ta patka drží. Jsem na tohle děsně levá, ale
líbí se mi to moc.
@Oldyn No, ona ta fotka
je z kadeřnického salonu; kdo ví, jak to vypadá v každodenním
provozu
@Oldyn @Temperance Se závistí jemnovlásky musím říct, že pokud má vlasy pevné (a dobře ostříhané), tak ta patka prostě drží. Kamarádka nosila podobný účes a vždy jí stačilo jen tak mírně přefouknout lakem na vlasy a bylo na celý den vystaráno.
@Ghost B.C. Já mám hodně vlasů a pevných a mám účes podobný - jen tu špičku patky si nechávám z praktických důvodů (kancelář, brýle, převlékání na chození ven se psem) ostříhat velmi těsně nad oko, aby nepadalo přes oči a já ji nemusela nikam „lepit“ do strany. Hlavně po umytí a rychlém vyfoukání to i tak vypadá efektně.
@Ghost B.C. mě přijde, i z jiných fotek teda, že má vlasy spíš jemné. Takže to by nemuselo být překážkou…
@Byljednoujedenživot
Jo, má úžasný šmrnc… ale mě fascinuje ta obloučková vráska na horním
rtu nevzpomínám si, že bych ji viděla
u někoho jiného.
Zajímavé je, že jako malé baculaté dítě si byla dost podobná se svými dcerami (resp. vnučka je jí taky podobná), což mě vede k myšlence, zda by dcera Sabina také byla tak krásná a šik, kdyby zhubla, ale bojím se to po debatě v CJMDNS napsat. ČB foto je Iva Janžurová.
@Temperance Já to myslela spíš na dceru Sabinu, jestli jí to není líto, že nevyužila „vzhledový potenciál“. Ona Iva Janžurová s více kily vypadala, jak by mohla vypadat Sabina Remundová s méně kily.
Ale třeba nechce vypadat jako vlastní matka. Čemuž rozumím
Poznámka: fotka je dvakrát neúmyslně a nejde už smazat.
@Byljednoujedenživot
No vidíte a já o (s) ní viděla dokument, ze kterého vyplynulo, že ona sama
sebe a také režiséři jí považovali spíše za nehezkou ženu. Nikdy jsem
to nepochopila.
@triga Možná v porovnání „typická filmová kráska“? Olga Schroberová takovou byla. Ale stejně u mě Iva Janžurová jednoznačně vítězí.
@triga Vím něco
o tom „považovat se za nehezkou“ - znám ve svém okolí jednu případ,
kde to nabralo docela grády, a přitom to vůbec nebyla pravda. Naštěstí
tento příběh má happy end, dotyčná se nechala přesvědčit ale stálo to jednoho nejmenovaného téměř
nadlidské úsilí. Zřejmě mu to za to stálo
@Byljednoujedenživot
Asi tak nějak. V tom dokumentu jí srovnávali s Brejchovou, která byla
považována za krasavici. Herz si jí vybral do Petrolejových lamp také
s přihlédnutím k tomu, že dle něj nebyla moc hezká. Mimochodem díky
Janžurové a jejímu ztvárnění Štěpy, to je jeden z mých
nejoblíbenějších filmů. Škoda, že jeden čas byla tak málo obsazována.
Je to úžasná herečka a krásná žena.