Kde se dají koupit světlé halenky a košile, pod kterými neprosvítá spodní prádlo?
Neprůsvitné světlé halenky a košile
V železářsví?? nemyslím že toato otázka si zaslouží samostatné téma. Jinak pod bílou halenkou vám bude vždy trochu prosvítat prádlo…pomůže tělová podprsenka
To by mě taky zajímalo, už jsem z toho nešťastná, tak ráda bych nosila světlé oblečení, ale obchody jsou plné pouze průhledných šuntů. Dříve jsem měla bílou košili, která nebyla průhledná, takže to není nemožné.
@vlm To zas není tak hloupý dotaz. Jasně, tělová podprsenka, ale když halenkou prosvítají i všechny cvočky na džínách a případný tukový prstenec, tak je to trochu problém. Řešila jsem to před pár lety a štěstí jsem měla jen v Orsay. Bohužel každý rok zvyšují podíl polyesteru, takže komfort při nošení nula.
Ja bych opravdu chtela neprusvitnou. Vlastnim nekolik kousku svetlych kosili, dokonce i jednu bilou, ktere jsou neprusvitne, takze to neni nemozne. Cast z nich jsem si koupila na Blizkem vychode (tam se daji sehnat lepe), zbytek uz mam dele. Prijde mi, ze se shaneji cim dal hur.
Nakupuji košile v Gant a polo Ralph Laurent, když jsou slevy - žádná z košil neprosvítá, ani ty bílé
V sekáčich a hledat pevné materiály… Já mám na sobě zrovna úplně svetlounce modrou riflovou košili s krajkovým lemem, límcem a manžetami… Asi za 100 Kč ze sekáče.