Já si taky myslím, že je to buď nějaký compliment hunter nebo
polotrol.
A nebo obojí :-p
Nošení košilí
Košile jsou symbolem elegantnosti a jisté hrdosti. Já osobně dokážu ocenit mladé muže, starší pány i chlapce, když nosí a hlavně umí nosit košile.
Přítel mi říkal, že své košile nosí hlavně proto, že jsou
vzdušnější než tričko. Tohle asi nepochopím mám ale zlatého chlopa, který si na košile
nenechá sáhnout a tak mi odpadlo žehlení
oujé.
No můj košile přestal nosit, protože neví, co si pod ně má oblékat,
což je vlastně problém i u mě.. Všechno je tak nějak vidět…
Jak to řešíte vy?
@Jankulajda píše:
No můj košile přestal nosit, protože neví, co si pod ně má oblékat, což je vlastně problém i u mě.. Všechno je tak nějak vidět…
Jak to řešíte vy?
Tak to můžu poradit, mrkni na todle http://www.cupradlo.cz/
PS snad nevadí odkaz, ale nevím kde jinde se to dá koupit, narazila jsem na
to jen tady na těchto stránkách a je to super vynález. Ty neviditelná
trička nejsou pod košilí vůbec vidět. Nosím jak já, tak přítel
Jee fakt? Fakt to není vidět? To by bylo naprosto super!!!
To bych mohla koupit tomu mému také k Vánocům. díky moc!
To je správný, že nosíš košile!! Ti co na tebe koukají, jenom závidí, že jsi elegantní a mladý a krásný a máš košili a oni jen tričko! Je mi jasné, že v dnešní době je košile (jakožto zastaralý a téměř vymizelý prvek oblékání) velice kontroverzní součást oděvu. Ale nedej se!
Ne, vážně. Košile dneska nosí spousta kluků. Hodně mejch vrstevníků
nosí košile. Nikdo na tebe nekouká. Jestli jo, ber to jako kompliment, nikdo
na tebe nezírá s pohrdáním pokud si jí teda nebereš na nějaký nevhodný
místa. Třeba na trénink. Nechodíš v ní na trénink? Nehraješ v košili
fotbal nebo tak? To by bylo divný, to zas jo.
Dneska košile nosí málokdo. Mně se líbí, rád je nosím. I mi přijde dobrý když po mně lidi koukají když mám košili. Nosím je podle nálady. U krku může být rozeplá na jeden nebo dva knoflíky, někdy si ji zapnu až nahoru. Podle nálady. Někdy si dám i kravatu. Třeba si ji povolím, aby šel vidět horní zaplý knoflík. Lidi někdy koukají, ale to neva, když se mi to líbí tak co… Mám košilí plnou skříň, momentálně rád nosím třeba bílé, nebo jasně červenou. ***
Edit admin - smazán kontakt
@Košilák nosit košili je normální, pokud na vás někdo divné kouká, problém bude jinde