Dobrý den,
omlouváme se za včerejší technické potíže. Už jsme snad vše vyřešili, ale kdyby cokoli, pište na mail info@modnipeklo.cz
Díky a hezký den, Iva
Dobrý den,
omlouváme se za včerejší technické potíže. Už jsme snad vše vyřešili, ale kdyby cokoli, pište na mail info@modnipeklo.cz
Díky a hezký den, Iva
@Admin Módnípeklo.cz Dobrý den, pokud má někdo stále technické problémy jako včera, tak si Váš vzkaz nepřečte, protože se mu nezobrazí. Nebylo by lepší to vyvěsit nad diskuzi nebo případně do názvu nového vlákna? Protože ty názvy číst šly (příspěvky ne).
@Admin
Módnípeklo.cz Chválím Admine, asi jste mákli, zdá se, že už je líp
NO jo, i edtace už funguje
Dobrý den,
v noci jsme nasadili opravu po zásadním upgradu operačního systému.
Omlouváme se za komplikace, ale museli jsme to opravit. Pokud byste měl
kdokoli problém/zpozoroval něco nestandardního, pište sem nebo na mail
info@modnipeklo.cz.
Díky a hezký den, Iva
Dobrý deň, pred pár minútami som pridala príspevok do diskusie, ale pri tej diskusii sa neukazuje blikajúce očko; možno je tu problém.
@Dalmitka Teď jsem
se na to zaměřila a očička nám fungují. Každopádně určitě dám zítra
vědět, co s tím. Hezký večer, Iva
@Admin Módnípeklo.cz Hlásím, že některým uživatelům včetně mě nefunguje u příspěvků „citovat“. Nic se nestane. „Zmínit“ funguje.
@Admin
Módnípeklo.cz A stále mi přetrvává problém s očičkem, viz
Rozbité módní peklo, 24. 3. 2021:
„Občas mi blbnou očička u mých vlastních příspěvků.
U cizích nových bliká očičko, kliknu, přečtu, očičko zmizí. Vše
ok.
Přidám příspěvek, vrátím se na přehled diskuzí a nic nebliká. Ok.
Anebo na přehledu i u mého příspěvku bliká očičko a i když diskuzi
znovu rozkliknu, očičko nezmizí.“
A 6. 4. 2021: „Cizí příspěvky - očičko funguje, jak má.
Moje příspěvky - někdy ok, někdy na mě bliká očičko a nezmizí, dokud
nedá příspěvek někdo další a já si ho nepřečtu.“
@Vinca_minor píše:
@Admin Módnípeklo.cz Hlásím, že některým uživatelům včetně mě nefunguje u příspěvků „citovat“. Nic se nestane. „Zmínit“ funguje.
test funkční
@Vinca_minor píše:
@Gorilka U mě nefunkční, citovat prostě nejde, jen zmínit.
mě to jde
Kurnikšopa, mně to nejde! V žádném vlákně. A vím, že si tu stěžoval ještě někdo, na jehož popud jsem to zkusila.
Nefunguje vkládání hypertextových odkazů přes ikonu. Za tečky vkládá
mezery a tím pádem je odkaz nefunkční. Zde je ukázka:
https://www. novinky.
cz/zahranicni/evropa/clanek/harry-a-william-odhaluji-sochu-princezny-diany-40365075#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.%20sznhp.%20box&dop_req_id=KByimvlnMBK-202107011658&dop_id=40365075&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz.
novinky.
cz/zahranicni/evropa/clanek/harry-a-william-odhaluji-sochu-princezny-diany-40365075#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.%20sznhp.%20box&dop_req_id=KByimvlnMBK-202107011658&dop_id=40365075&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Přestala mi vyskakovat upozornění. Už jsem si myslela, že Peklo naprosto zamrzlo, tak jsem se podívala na poslední aktivní diskuse a vidím v nich řadu svých oblíbených vláken. Prosím o opravu, děkuji.
@Judy24 Tento problém mám taky, všimla jsem si toho včera, v pátek to ještě fungovalo a o víkendu jsem tu nebyla.