@Catherine píše:
Tak problém postavy hruška řeším stále a stále dokola - vrch obléknu 34 nebo 36, mám ploché břicho a žádná prsa, úzký pas a měrem dolů je to horší vel 40/42.. kulatý, oblý, pevný zadek, ale ty stehna.. dřu ve fitku jak blázen a na nohy se ten efekt stále nedostavuje, nemáte někdo nějaký tip? lýtka mám taky silnější ale zase úzké kotníky… kalhoty jsem od jisté doby přestala řešit, většina jednoduše nesedí, když už tak s vyšším pasem, rozhodně néé bokovky. Na komplexy se širšími lýtky jsem se vykašlala, pokud skutečně není 30 stupňů a chci se cítit trošku lépe " řeší to pevnější punčochy.. hezky to vytvaruje nohy, sukně v délce po kolena je ideál a vysoké podpatky nebo boty na klínku nezbytnostíPříspěvek upraven 26.07.12 v 15:29
Znám, mám to úplně stejně. Moje rada zní: koupit si kalhoty, které sedí přes stehna (v pase budou samozřejmě odstávat) a odnést je ke švadleně, která to vzadu nějak přešije a pak sedí perfektně. Naučila jsem se to kdysi v obchodě Morgan, kde jsem si zkoušela kalhoty, které se mi moc líbily, ale v pase katastrofa. No a prodavačka to viděla, řekla no problem, vzadu v pase napíchala nějaké špendlíky a druhý den jsem si přišla pro kalhoty, které sedí perfektně. Vzhledem k tomu, že jsem v šití, úpravách oděvů apod. úplný neznalec, nedokážu popsat, co s tím dělají, ale funguje to…