Včera mojej dcére prišla zásielka z ALLIEXPRESU. OBJEDNALA SI OKULARE RAYBAN. Prišli úplne ale úplne rovnaké, ako predávajú v optike. Majú všetko, puzdro, handričku, a dnu je donkonca aj kod, len suma sa líši cca o 100 eur. Len my vieme, že nie sú originál. Zaujímalo by ma aký je Váš názor na FAKE a potešili by ma aj fotky Vašich super kvalitných napodobenín značiek.
Original versus FAKE
NIE! to je na tom to najhoršie. čakala som, že prídu z nejakého ftalátového plastu, no prišli identické! Ešte sme dnes boli aj v optike, aby sme to pozreli a sú navlas rovnaké! Ja vlastním D&G a na tej stránke sú presne také isté, ešte aj s púzdrom, ktoré vyzerá ako kabelka. a za 15 eur free shiping!
@Kay_Adams píše:
Otázka teda znie, či aj váš optik nakupuje cez Aliexpress…
palec hore, to ma nenapadlo.
@ajujuška na Internetu najdete dost clanku o tom jak poznat fake od originalu. Nevim jake bryle jste objednala, ale zde je napr. clanek o rozdilech fake a original u Ray-Ban Aviators:
@ajujuška nemate zac. Taky nemam rada ten pocit, ze jsem za svoje penize nedostala to, co jsem zadala…Zde jsem nasla jeste jeden zajimavy clanek:
Kamaratka mala podobne,,Ray Bany,, vyzerali sice identicky to ano, ale napis
Ray Ban sa po par mesiacoch zosuchal
takze tak. Preto mam originaly. Nepotrebujem
fake nicoho na co nemam alebo za co niesom ochotna utratit.
Nieje ostuda ked na nieco clovek nema, alebo to jednoducho nieje jeho priorita.
Ja tiez nemam napr. na kabelky za stovky eur, a nieje mi to luto, proste je to
tak. Za to si nebudem kupovat fejky.
Tak isto to vidim aj pri tych Ray Banoch, ked na ne nemam alebo niesom ochotna
investovat, kupim si aviatorky v Mangu za 15e.
@ajujuška píše:
Včera mojej dcére prišla zásielka z ALLIEXPRESU. OBJEDNALA SI OKULARE RAYBAN. Prišli úplne ale úplne rovnaké, ako predávajú v optike. Majú všetko, puzdro, handričku, a dnu je donkonca aj kod, len suma sa líši cca o 100 eur. Len my vieme, že nie sú originál. Zaujímalo by ma aký je Váš názor na FAKE a potešili by ma aj fotky Vašich super kvalitných napodobenín značiek.
Potesily by me fotky vasich SUPER KVALITNICH NAPODOBENIN ZNACEK.. Celni
spravu by potesily jiste take