Asi trochu zvlastni tema, ale vcera jsem to cetla a vylozene mi to zvedlo mandle:
http://www.super.cz/…z-krasy.html
Slecna je aspon podle obcanky dospela a tudiz sama sveho stesti strujcem. Nikdy jsem nemela sympatie pro pani Partysovou, jen dalsi zlatokopka, ktera ulovila bohace a tak se dostala nahoru. Nejsem ani katolicka nebo vubec pruderni clovek, ktery by povazoval mimomanzelske epizody za hodne 100% zavrzeni, obcas je vazne rozvod lepsi pro vsechny zucastnene, nehlede k tomu, ze jsou lide, co by do manzelstvi nemeli vstupovat vubec. Ovsem pri predstave, ze mam pubertalni, hezkou dceru, ktera ma realne ambice se na finale juniorske souteze krasy dostat, nebo se vubec souteze zucastnit, se mi dela zle. vazne si sefka souteze mysli, ze zbouchnuta zlatokopka, ktera se neuspesne pokousela odloudit manzela od jeho zakonne zeny, a na tehle jedne jedine veci si postavila svuj „byznys“ (spocivajici v davani rozhovoru bulvaru a pozvankach na vsemozne party), je dobrym vzorem pro zacinajici modelky, nebo vubec mlade divky, ktere maji ambice neceho dosahnout?
Zenske zbrane ocividne pouzivat umi a zna svou cenu (ta bude pro pana Koktu urcite vysoka), ale tohle proste neni ta spravna inspirace pro teenagery, diky idolizaci podobnych „kurvicek“, si pubertalni telata (tele neni mineno urazlive, vetsina lidi je v puberte tele, ovlivnene nazory party, bojujici proti rodicum na kterekoli dostupne fronte, a daleka budoucnost=dulezite rande pristi tyden. Ne vsichni, ale vetsina ano).
Otevrit si svet pres rozevrene nohy se delo, deje a dit bude, ona i Kleopatra nebo Sissi…ale dnes se z tajene skutecnosti stava standartni zalezitost, o ktere se mluvi nahlas (potud ok), a ktera ma navic inspirovat dalsi generace (to uz mi ok nepripada). Co si o tom myslite vy? mame vychovavat z dcer bezcitne zlatokopky, nebo ma porad jeste manzelstvi, vzdelani a moralka urcitou vahu?