Ahojte, idem na svadbu a potrebujem poradiť, či je sukňa vhodná na túto príležitosť, ak hej môžte mi dať zopár tipov ako ju skombinovať? Vopred ďakujem
Outfit na svadbu
Vzor a hlavne barvy te sukne jsou osklive a na svatbu bych si ji nevzala (ja bych si ji nevzala nikam).
Já bych si sukni jako součást nějakého slavnostnějšího oblečení dokázala představit. Vzor na sukni je sám o sobě dost výrazný, takže ten bych nechala jako dominantní a dalšími součástmi oblečení(halenku, boty, šperky, kabelku)) sukni už jen doladila. Co například sukni doplnit upnutým jednoduchým vrškem (body) v některé z barev sukně (např. světle žlutá), boty klidně i hnědé (opět v barvě, která je na sukni). A nebo vršek v té rezavé a kabelku (psaníčko) ve žluté nebo v bílé barvě. Možností je spousta, chce to zkoušet a kombinovat.
Já osobně bych tuhle sukni na svatbu nezvolila. Samozřejmě záleží na tom, v jakém duchu je svatba, jestli více slavnostní, nebo spíše méně formální…v každém případě chybu neuděláš, když si raději vezmeš šaty ke kolenům.
@Jordaan Vami postovane fotky jsou moc pekne, ale uprimne bych rekla, ze sukne z dotazu s temi vasimi nema moc spolecneho.