Dobrý den, jsem chlap (49), jsem tu na diskuzi poprvé a prosím o radu. V lehké zoufalosti sháním v Praze kalhoty 34/36, ale potřebuji je zkusit, čili žádný e-shop. A nejen džíny, potřebuji tak troje, čtvery a ideálně každé jiné, i na léto. Cenová relace: max 1000 - 1300 Kč / ks, nějak už ztrácím trpělivost s Leviskama za dva a půl, co vydrží rok a začnou se drbat. Zkusil jsem dvoje a jedny jsem v pase dopnul, druhé ne, takže ta 34 v pase, to asi není všude to samé, že? Nemáte tip, jaké kolečko mám po Praze udělat, abych si na to nemusel brát dovolenou? Už tohle bylo vyčerpávající. A budu to muset řešit bez ženského doprovodu. Díky za info M.
Pánské kalhoty 34/36
Manzel ma stejny problem jako Vy. V Brnenske Olympii jsme objevili obchod Vigoss jeans. V teto velikosti tam maji dvoje nebo troje jeany a minule meli jeste jedny ne-jeany. Cena je cca 1500. Treba budou mit obchod i v Praze.
Dale vime, ze tuto velikost vyrabi i Esprit, ale jeste nikdy jsme ji nenasli v brnenskych prodejnach. Mozna v Praze budete mit stesti…
@Matagata ta velkost
34/36 je pas/dlzka - cislovanie ako u rifli?
Ja by som vam odporucila TomTailor, sice nemam prehlad ako su na tom s dlzkou
36 ale raz si syn kupil taketo dlhe vo vypredaji prave tam a dal si ich
skratit
@Matagata a este by
som vas poslala do Van Graaf na Vaclavaku, tam je viac znaciek pod jednou
strechou tak sa aspon nenachodite
Good luck
Děkuju za ty tipy na značky, já je zkusím vygooglovat a předem zavolat… jestli to někdo zvedne. Díky. Podobnou historii mám vloni s košilemi, chtěl jsem takové ty slim, nebo jak se tomu střihu říká, prostě užší a hlavně musely být černé, a nemohl jsem je zaboha sehnat. Pak se to povedlo, koupil jsem patery najednou.
@no-li jj taky tam chodíme pro rifle:-) a pak ještě Celio, tam se nám povedlo sehnat oblek pro 190cm/70kg hocha:-) a něco občas s. Oliver, slim košili v odpovídající délce jsem koupila jednou i v HMku