Možná je to tím, že nejsem na FB ani na IG, ale jaksi nechápu potřebu některých lidí pořád někam dávat svoje obličeje. Navíc u této paní působí ty romantické fotky za diblíka poněkud komicky.
Pekelné celebrity
@pavka_l Nepoznáte
Schillerovou?
Nápověda: Fotí na Instagram hlavně sebe. Nápověda č. 2: Umí si upravit
účes sama, bez potřeby kadeřníka, její generace to přece vždy dovedla.
Nápověda č. 3: Focení v romantickém zákoutí. Nebudu se koukat na její
IG, ale doufám, že doplnila nějaké nové verše.
@kalmar píše:
Ty šaty Kate jsou opravdu krásné. U tohoto typů šatů, kabátu, mě vždy zajímá, co je pod tím. Jenom spodní prádlo? Nebo tyto šaty jsou fakt jako kabát a pod ním jsou nějaké lehčí šaty? Má to nějaká pravidla?
Tak som práve zistila, že to nie sú vraj šaty, ale kabát a má ho preto,
aby maskovala tehotenstvo.
Neviem či je tehotná, alebo nie, ale mne v tých šatách, naďalej ich budem
považovať za šaty nepripadá tlustá a pribratá.
Bára Basiková sa zaregisdtrovala na zoznamke a vyjadrila sa takto.
- „I když jsou to muži mé generace, připadají mi starší. To mě strašně překvapuje. Nechci se nikoho dotknout, taky mám určitý věk, ale nepřipadám si na něj a mentálně se cítím mladší“ *
No ďalšia celebrita čo verí tomu, že vyzerá tak ako na vyretušovanej
fotke.
Ja by som podľa fotiek Báry, ktoré nepridala ona sama, povedala, že má
78 rokov, a za sebou 45 rokov ťažkej práce na poli, že by už mala ísť
na Staré bielidlo a nie na zoznamku.
Patricie Pagáčová prý na fotce vypadá „jak z pohádky“. Tak nevím…z pohádky O utonulé těhotné princezně" možná.
@giuliettka Tak
ona neví, jestli se ti muži taky necítí mentálně mladší. A tím pádem
jim ona připadá stará .
@Judy24 Fotky jsou tak vyphotoshopované a vyumělkované, že kdyby ji nelíčili, neoblékali a pod vodou nefotili, ale rovnou nakreslili v adobe, vyšlo by to nastejno…ztráta času. Kvituji leda to, že nemá kolem sebe spoustu kytiček, něžných krajek a nebo že neukazuje holý pupek.
@porjk píše:
@giuliettka Tak ona neví, jestli se ti muži taky necítí mentálně mladší. A tím pádem jim ona připadá stará.
Taky se cítím momentálně mladší Přibližně asi o 25 let, ale to
překvapení, když se uvidím v zrcadle, to bych vám nepřála.
@giuliettka Zvlášť ve vlasech, které nosila obarvené našedo, vypadala v pokročilém věku.
A pak mi přijdou pekelní novináři. Paní Arenbergerová je úspěšná odborná lékařka a vědkyně a oni napíšou titulek: Exfinalistka Miss Monika Arenbergerová poznala svého manžela v Berlíně
@Vinca_minor Přesně. Na druhou stranu si nejsem jistá, jestli se paní doktorka tak sama neprezentuje. Viděla jsem ji jako hosta ve dvou pořadech a byla tak i představovaná. Vím, že mě to právě zarazilo, že lékařku s už letitým renomé představují jako účastnici nějaké předpotopní soutěže krásy.
@Bystromila
Klíšťová No, to je možné. Třeba si na tom děsně zakládá. Pak je
v tomto vlákně správně
A jo!!! Já furt, že mi to jméno je nějak povědomé, až ten Berlín - díky @Vinca_minor - „teď mě to teprrrve trrrklo“: https://www.ceskatelevize.cz/…enbergerova/
@Temperance Já znám paní Arenbergerovou už leta, zato jsem vůbec neznala jejího muže.
@Vinca_minor píše:
Nelíbí se mi účes paní Arenbergerové. Nějak mi to připomíná paruku a seriál Dallas.
pánabeka to je teda vystihnuté presne a trefne! Sue Ellen Ewing v blond.
@bao-baba píše:
Taky se cítím momentálně mladšíPřibližně asi o 25 let, ale to překvapení, když se uvidím v zrcadle, to bych vám nepřála.@giuliettka Zvlášť ve vlasech, které nosila obarvené našedo, vypadala v pokročilém věku.
Tak ona ani v tých tmavých nevyzerá o moc mladšie. https://www.instagram.com/p/CLCGe4gAz7R/ toto ma vyložene šokovalo. Rty namaľované aj tam kde nie sú, na očiach řasenka „muší nožka“ jak za socializmu, oči orámované čiernou rozmazanou ceruzkou… keď už sa cíti taká mladá, tak nech sa aspoň nemaľuje jak neschopná starenka.
@Judy24 píše:
Patricie Pagáčová prý na fotce vypadá „jak z pohádky“. Tak nevím…z pohádky O utonulé těhotné princezně" možná.
Jeden by sa aj zľakol.
Unikla needitovaná fotka Khloe Kardashian a je z toho veľké haló. Že vraj bola z toho tak mimo, že žiada aby sa tá fotka stiahla z internetov. Podľa mňa vyzerá normálne a má peknú postavu až na tú plastikovú riť. Musí trpieť nejakou dysmorfickou poruchou, keď ju to takto dokázalo nahnevať. To je strašné, ako sú pokrivené pohľady na ženské telo, ale aj mužské kvôli tým všetkým filtrom a fotošopom.