Niekto po liftingu sa tu nenájde? najlepšie zo Slovenska. nenachádzam žiadne ohlasy na prácu chirurgov. ako si potom má človek vybrať? ak by som chcela ohlasy na nové prsia, tak tých je plno. ale k liftingu sa máloktorá prizná. prípadne ak by mal niekto za sebou niťový lifting, napr. z yes visage alebo od mudr. haasovej alebo mudr. faixtovej - dosť by mi to pomohlo pri rozhodovaní. ďakujem.
Plastické operace
@viktorias nejlepší bude, když si to necháte udělat a potom nám tady napíšete recenzi.
@sandrinn yes Visage
chválí má kamarádka anestezioložka, nechávala si tam dělat nějaké
zákroky a byla maximálně spokojená.
Vím že na mezoterapii chodí některé mé známé, ale je jim přes
padesát.
@yako Moje máma podstoupila zmenšení prsou, prý to bolelo přiměřeně, nic hrozného. Ale ona je dost otrlá a navíc měla dobrou motivaci, věčné bolesti zad, blokády páteře atd. Srovnávala to mám dojem s natrženým vazem v koleni, který byl údajně bolestivější.
Mám dnes silně kontroverzní přiznání.
byla jsem na botoxu sice ne proti vráskám, ale byla. proti pocení
kolem rtů, už je totiž tak extrémní, že se fakt nedá vydržet, dělají
se mi vrásky od pocení a od toho, že se to nedá ani nakrémovat, dělá se
mi tam pořád nějaký lišej nebo co a prostě už to fakt nešlo, tak jsem to
riskla. teď budu dva týdny čekat, co to udělá, protože ho mám jen fakt
malilinko jen na dvou místech.
tak mi držte palce, ať mi neodumře ret a můžu to dodělat i na ostatních místech, abych si mohla poprvé v životě udělat aspoň normální makeup.
@sandrinn
a zrovna na tom pracovišti o yes visage mluvili s despektem.
Já jdu na plastiku v květnu, na odstranění projevů vrozené vady, sice víceméně kosmetických, ale neméně protivných. A po přístupu lékaře na Vinohradech bych si nejraději nafackovala, že jsem se tam nešla zeptat dřív. Protože byl moc milý a říkal, že půjde opravit i nepovedená operace mnoho let stará jednoho z těch projevů.
@viktorias ano, mám
jej za sebou cca před pěti lety. Operoval Mudr. Martin Šorma z Prdubic. Byly
to mé nejlépe utracené peníze. Bolest minimální, efekt vynikající.
oprava : Pardubic
@Jiná Realita mám známou, co botox proti pocení vyzkoušela a je spokojená, funguje to prý, jen se musí občas zopakovat..
@lioncity
něco ve smyslu, že tam nepracují vystudovaní dermatologové/chirurgové, ale
spíš lidi s jen nějakým kurzem.
sama jsem to nezkoumala a byla to jen poznámka mezi řečí, na kterou si vzpomněla, když jsem viděla dotaz sandrinn. ne že by „můj“ lékař yes visage cíleně pomlouval - mluvila jsem o zpackané extrakci znaménka a on se mě ptal, jestli mi to dělal dermatolog nebo chirurg.
@Jiná Realita, jasne, rozumim, diky za info. Taky bych trvala na nekom s patricnym vzdelanim.
@Ounz
funguje to určitě a myslím i 100%, jen to v podstatě nikdo nedělá kolem
rtů. běžně se dělá podpaží, ruce, nohy, max. ještě čelo nebo nos.
než jsem našla někoho, kdo by to zkusil na horním rtu, pěkně dlouho to
trvalo. další rok trvalo, než jsem se rozhodla to zkusit. musí se vychytat
dávka, možná ji mám teď tak malou, že ani nebude fungovat.
@Jiná Realita píše:
@lioncity
něco ve smyslu, že tam nepracují vystudovaní dermatologové/chirurgové, ale spíš lidi s jen nějakým kurzem.sama jsem to nezkoumala a byla to jen poznámka mezi řečí, na kterou si vzpomněla, když jsem viděla dotaz sandrinn. ne že by „můj“ lékař yes visage cíleně pomlouval - mluvila jsem o zpackané extrakci znaménka a on se mě ptal, jestli mi to dělal dermatolog nebo chirurg.
pokud jste byla v nějakém soukromém zařízení, tak se nedivím, že na
sebe navzájem „házejí špínu“. jasně nebudou se pomlouvat na plnou
hubu, ale sem tam nějaká poznámka ujede. přeci jen jsou to konkurenti že
já se nechci Yes visage nějak zastávat, přeci jen je znám jenom
z médií…ale když se kouknu k nim
na web na lékaře , tak se mi nezdá, že to jsou jen lidi s nějakým
kurzem
Hezké odpoledne. Nenechávala jste si některá napravit odstáté uši? Uvažuju nad tím, ale zajímalo by mě, kolik to asi stojí a jestli mě to nějak dlouho bude omezovat…?
Myslím, že i dermatolog musí na školení, jak aplikovat výplňe. Technickou stránku zvládne každý. Ale pokud nemá pro to cit a oko, i nejlepší dermatolog z vás může udělat pěknou opici.
@Jojojojo
nevím ani jedno a nechci vás zrazovat, ale už několikrát jsem četla, že
to v dospělosti prý hrozně bolí.
@SweetPotato
jo, to vím, ale v dospělosti ještě dvakrát horší.
vždycky mi to přišlo zvláštní, protože to je oblast, která se moc nehýbe (ne jako břicho třeba), na kterou se nesahá, na které není oblečení, na kterou nic netlačí…