@DanielaSupinova Táhni Šupino!
Poraďte make-up
@DanielaSupinova píše:
Ano taky bych Vám doporučila spíše BB krém, mám dobrou zkušenost se značkou Vichy i Garnier. Stojí pár korun a krásně sjednocují pleť. Žádná nepříjemná maskaJe to na Vás, já nakupuji tady většinou jsou levnější
https://www.notino.cz/brands/?…
Já tam kupuji od loreal a taky jsem spokojená
Ahoj, já používám make-up od clinic a můžu doporučit (samozřejmě je to hrozně individuální - docela dlouho mi trvalo, než jsem našla něco, co mi opravdu vyhovuje)..ale za vyzkoušení to určitě stojí!
Hezký den přeji, taky se tedy zúčastním debaty, a sice s dotazem. Je mi 47, pleť nemám nijak moc citlivou (občas samozřejmě něco vyraší), nemám ji ani suchou ani vrásčitou. Semtam nějaká barevná nerovnost je, to jistě. už několik let se snažím najít make-up, který by zmatnil moji pleť na trochu déle než hodinu. Takový, po jehož použití bych měla třeba půl dne (klidně i celý) krásnou sametovou pleť. Nemáte některá nějaký tip?
@colette11 A nezkoušela jste makeupy od MAC? Já používám tento, lepší jsem zatím nenašla. Dobře zmatňuje a vydrží. Pro mne je také plus, že ho mají i ve velmi světlých odstínech.
@weruberu
nezkoušela. vyzkouším. když mají velmi světlé odstíny, budou mít jistě
i tmavší, na tuto značku jsem tu četla jen samou chválu, takže je asi
čas vstoupit do vyššího levelu . zkusím, děkuji
@colette11 Jojo,
taky na tenhle od MACu pěju samou chválu Mám hodně mastnou pleť a s tímhle makeupem
(a pudrem) mi vydrží úplně matná cca 6 hodin a pokud použiju
i matující bázi od Dermacolu (taky můžu jenom doporučit), tak i mnohem
déle. Cena je alespoň na moje poměry vysoká, ale na druhou stranu mám
zatím jenom první balení a už mi vydrželo rok a půl a ještě mi něco
zbývá, takže po přepočtu je to skoro stejně drahé jako dražší makeupy
z drogerie, které ale tolik nevydrží. Navíc dokáže skvěle krýt, takže
ho používám i místo korektoru ve dnech, kdy vypadám jak puberťák
Rozhodně si ho hodlám koupit znova, až mi
dojde balení.
No ono je tazke doporucit vhodny make up, mne napr vyssie spominany Mac nesmie cez prah, najhorsi make up aky mi presiel rukami ever, a to som ich neskusila malo. (zmiesana plet) Ked mac jedine waterweight foundation s pipetou. Inak obecne je oblubeny a hlavne pre zmiesanky Estee Lauder double wear, ktory momentalne prichadza aj v inovovanej lahsej verzii, takze na ten sa chystam znovu, kedze povodnny DW je sice Pan make up, zakryje, zmatnuje, neupchava, drzi fakt hodiny a hodiny bez zapudrovania - pre mna kedze nemam co maskovat bol zbytocne hutny. A odtienov su mraky
@colette11 Mě moje dcera naučila používat pod makeup ještě primer, má ho i značka Mac, ale slušný je i ten od Dermacol. Je mi skoro padesát a tak těch „nerovností“ přibývá. Primer pleť krásně vyhladí a zmatní.
Holky, jaký je vhodný make-up na zimu? Aby nějak extrémě nevysušoval pokožku. Mám docela hodně suchou pokožku.
Já si vždycky něco vyberu přes Notino, zadáš si přes filtr typ pleti, co přesně hledáš a pak si v klidu vybereš, co ti bude nejlíp sedět.