@Betty J. Všechny
bakiny a diplomky opravdu na netu nenajdete
Prečo si na pekle vykáme?
@Betty J. píše:
@Danilae: možná Vás to udiví, ale tato problematika mě také zajímá a pár prací na téma elektronické komunikace jsem už přečetla, tak bych ráda další do sbírky. Nicméně Vás rozhodně nebudu tlačit do ztráty anonymity a dokazování někomu, kdo Vás vůbec nezajímá, že se může mýlit.
Jen by mě zajímalo, která vysoká škola nezveřejňuje bakalářské a diplomové práce na internetu, už jen kvůli vyloučení plagiátů a podobně.
To není pravda, mnohé univerzity své práce na web neuveřejňují, a navíc může autor práce také odmítnout takovéto veřejné uvedení.
Ženy, Je zde na webu nějaký souhrn pravidel co se tu smí a co ne?
Hledám, hledám a nenacházím. Děkuji uctivě.
@Muschi: díky za upozornění, kaji se za bezdůvodný optimismus ve věci boje proti plagiátorství.
@Danilae: nechci již tedy Vaši práci číst (ale nasmála bych se, kdybyste byla mou studentkou), jen mi prosím napište, zda ten poznatek o tykání je výsledkem Vašeho průzkumu mezi uživateli, nebo informace přejatá z jiného zdroje (v tom případě byste jej mohla odtajnit).
Edit: vypadlo mi slovo.
@Oldyn: http://www.modnipeklo.cz/…se/pravidla/ (a nenadávat na kočičky a jiná zvířátka).
@Betty J. Poté, co jsem oponovala pár doktorandských prací, nemám v tomto směru žádné zábrany, naopak to považuji za nezbytné. V mém oboru může hypertrofované sebevědomí stát někoho i život.
@Betty J. píše:
@Oldyn: http://www.modnipeklo.cz/…se/pravidla/ (a nenadávat na kočičky a jiná zvířátka).
Děkují. To v závorce je jako podmínka a nebo výstraha? Ale nebojte,
téma chlupáčů je pro mne passé a ani okem o něj nezavadím. Fakt!
@Lola: pak to chápu, sama pohybuji se ve vodách, v nichž může dojít pouze ke škodě materiální (nejhorší, k čemu by mohlo dojít - asi televizor zasažený těžkým předmětem a sprškou nadávek), či naprosté disgustaci objektu.
Etiketa se taky mění, proč by se teda neměla měnit i netiketa? Když internetová komunita čítala pár stovek jedinců, bylo pochopitelné, že si tykali.