Ahoj pekelnice,
blog sleduju už dlouho, ale teprve dneska potřebuju už asi opravdu radu. Dívala jsem se, že takových dotazů už je tu hodně - nejspíš plesová sezona:)Tak se přidávám i já. Zítra bych chtěla otázku založit i do rad, ted to nejde, když jsem nová.
Tak k té radě:) Za měsíc jdeme s přítelem na ples, od maturity jsem na žádném nebyla a nedělám si iluze, že bych šaty z maturáku mohla použít. Protože jsem spíš hodně sportovně založená, tak v nákupech ženštějších oděvů trochu plavu a ani nevím kam pro ně jít. Je mi 24, jsem celkem dost malá, asi 164, no a vychrtlá zrovna nejsem, trošku zadek a větší prsa, jinak sportovec, žádné zbytečné pneumatiky, hnědé vlasy polodlouhé a zelenohnědé oči. Chtěla bych rozhodně nadčasové šaty, co mi chvíli vydrží, minimálně než třeba přiberu za pár let s mimčem a tak. Líbí se mi věci, co vypadají elegantně a žensky, žádná prvoplánová přehlídka nahých těl ale trošku sexy být můžou.
Jenomže já tápu v tom jaký střih, aby byly nadčasové, jaký materiál, barvu, jaké mám vůbec možnosti, co se ted nosí a je tak nějak dostupné, do jakého obchodu jít nebo kolik si řekne krejčová. Chtěla bych aby byly za rozumnou cenu, řekneme max pár tisíc. Rozhodně nezoužím po dívčí šlehačce.
S lazením a typem dplňků si ráda taky nechám poradit. Z vlasů bych chtěla nějaký elegantní drdol bez kudrlinek a trčících natočených pramínků. Zkrátka něco rafinovanéh hladkého a ženského.
Tak moc díky a moc se těším na rady a hlavně na šaty, moje první pěkné:) a kdybyste měly rady i na malé černé (musí být opravdu černé?) taky moc přivítám, budu je muset pořídit taky.