Mám veľký problém.
Odkedy mám na ruke dlahu po lakeť, tak sa mi môj šatník zúžil. Neoblečiem si ani jednu mikinu, sveter, sako, vetrovku a ani kabát.
Ostali mi len cca 4 basic tričká s dlhým rukávom, svetrík do pása a pletené minišaty oboje s krátkym rukávom. Proste nič čo má patent a rukávy s obvodom menším než cca 30 cm neoblečiem. Doma som našla len jednu vetrovku. Fialovú šušťákovú ohavnosť do pol stehien ( modernú cca 20 rokov dozadu ), ktorá má rukávy ukončené gumičkou. Pri nej nemusím mať strach, že pri vyzliekaní sa mi bude dlaha veľmi hýbať. Lenže už teraz mi je v nej zima.
Veľkú nádej som vkladala do sekáčov, ale v piatok som vbehla do dvoch a ešte dvoch outletov a bola som sklamaná. Objavila som len jednu vetrovku, ktorá mi prešla bez zádrheľov cez dlahu, ale bola len po boky a a od pŕs dole to bol vlastne len čierny patent. Močové cesty by sa mi nepoďakovali.
Dosť ma prekvapili aj ceny. Som vadná keď sa mi zdá 25 € za použitú vec veľa?
Potešila som sa keď som zbadala vetrovky so zipsom na rukáve, ale ani do nich som ruku nedostala.
Prosím o radu čo s tým.
Uvažovala som aj nad dlhšími vestami, aby som mala kríže v teple, ale aj tak potrebujem teplú vetrovku alebo kabát. Aktuálne riešim hlavne funkčnosť, zateplenie a bonusom by bolo keby to vyzerala aspoň trošku k svetu. Vysoká som 169 cm, váha 67 kg, boky a plecia mám približne rovnako široké, ale mám nevýrazný pás.