Když už tu máme diskuzi o jedné výborné státní instituci, dovolila jsem si založit téma i o jiné, často také přezdívané „Černá Díra“ či „Čekej, Debile!“.
Vlakem jezdím často a historek - více či méně vtipných - mám v rukávu nespočet. Začnu asi nejsilnějším kalibrem.
Je to 3 roky zpátky, chystala jsem se jet z Brna na Pardubice - pátek odpoledne, milion lidí, dovedete si to představit. Krátce před příjezdem EC byla bouřka - na nádraží oznámili, že v Židenicích to uhodila do trafostanice, zkrátka tímto směrem z Brna nic nepojede. Namísto toho vybavili speciální Pendolino. Tak jsem se tam taky vcucla, samozřejmě vlak totálně přeplněný, ale potřebovala jsem se tím směrem dostat. Pinďoš jel z Brna do Břeclavi na Přerov a v Olomouci změnil směr na Pardubice (jen malinkatá oklika). To bych ještě brala.
Ale když jsem v deset večer stála v Pardubicích na nádraží u vlaku směrem na Hradec, kde neustále naskakovaly další a další minuty zpoždění a ptala jsem se kolemjdoucího průvodčího, jestli náhodou neví, jak velké ten vlak ještě bude mít zpoždění (pokud by mělo být hodinové, zajistila bych si odvoz autem) a on mi přednasraně odvětil: „Jak to mám asi vědět?!“ - to jsem se teda už vytočila. (Odvětila jsem: „No a JÁ to mám vědět?“)
Přidávejte další historky, myslím, že se ještě zasmějeme:-)