@Jirkátor píše:
Po delší době jsem nahlédl do „Pekla“ a téma diskuze mne zaujalo, nebo spíš zarazilo. Zběžně jsem ho proběhl a osobně se přikláním ke včerejšímu komentáři od Isko. Bambam11 je zcela standardní fetišista se zaměřením na silonky. Jeho baví se tu o nich bavit nebo alespoň hádat. Každým dalším příspěvkem jen podporujete jeho zálibu.
Netvrdím, že se v tomto případě jedná o nebezpečného „úchyla“, ohrožujícího společnost, spíš mi vadí jeho neupřímnost a vylhaná premisa zvolená k založení vlákna. Nechme toto vlákno usnout a on si časem najde jiné diskuzní fórum, kde se může věnovat této své odchylce od standardu a zde se věnujme módě a módnímu peklu. Na druhou stranu: muž s silonkách a podvazkovém pásu by se za peklo také mohl považovat.
Pokud vám vlákno vadí, vůbec vám nebráním, abyste se „otočil a šel“ zpátky diskutovat o věcech, které máte rád. Třeba o něčem pěkném. Vždyť tak by to mělo být ne? Každý by si tady měl najít svojí diskuzi. Stačí jenom špetka tolerance a toto vlákno by nemělo 5, ale jen jednu stranu. Uvědomujete si vůbec, že bojuji s netolerancí? Jste klasický český model! Nepište sem, když k tomuto tématu nemáte co smysluplného nabídnout. Momentálně jste nepřinesl žádnou novou informaci. Nic na co jsem se ptal. Všechny hrůzy tady už minimálně milionkrát zazněly. Jsem rád, že tu nejsem sám a pár uživatelek je na mé straně. Bez nich bych to tu už dávno zabalil. Každá moje odpověď je jen reakce na vaše nepřiměřené jednání. pokud jsem někoho nazval káva, tak to bylo adekvátní. Jenom káva může na slepo házet tu nejhorší špínu na člověka o kterém nic neví. Prej jí připomínám nějakého sériového vraha! To je fakt k*áva a nikdo mi to nevymluví. To bych si já nikdy nedovolil nikomu říct takovou šílenost! Žádné jiné forum si hledat nebudu, jelikož by to dopadlo stejně. Našlo by se tam pár zaprděných bab, které všechno vědí nejlíp a hrají si při tom na osobní strážce anonymních profilů. Jak hrdinské, ale opravdu zbytečné!