@leonella Šaty to jsou krásné a elegantní. Mají jen jednu chybu - v Čechách je nikdo nechce. Tady stále přetrvává korzet se širokou sukní nebo nově boho šaty - to jsou splývavé šaty s krajkovým živůtkem, na hlavě květinový věnec.
Svatební nebe - peklo
@Linie
Máte pravdu! škoda! Já bych je brala všemi deseti. Ale už mám asi smůlu.
Za prvé svatbu mám za sebou a na další nechystám Za druhé moc jiných příležitostí nemám,
kam bych podobné šaty oblékla.
Co se týče širokých sukní, mě osobně se líbí, mám ráda ten pocit,
když jdete a sukně se vám houpe. Tak už jenom pokukuji a kdybych mohla
vybírat tak tady: http://tatianakaplun.ru/ . Její modely a
hlavně ty široký sukně… pastva pro mé oči … čekám smršť červených ramínek…
@Luela píše:
Aristokratická svatba v Srbsku. Tady se to bohužel střihově moc nepovedlo…
Když jsem to viděla, taky jsem přemýšlela, co Danicu Marinkovičovou vedlo k takovým šatům. Já bych to na sebe nevzala. Je to velmi nelichotivé. Ale snad nějaké historické a krajové zvyklosti? Trochu mi to připomíná kimono (ale víc zástěru na mé tetě). Takže neříkám, že „se to nepovedlo“ ale asi to tak mělo být a nechám se poučit proč. Jestli ne, pak mi to hlava nebere.
Už před pár lety jsem byla na svatbě a nevěsta měla slušivé bílé
šaty s kontrastní (tuším světle zelenou nebo stříbrnobéžovou) mašlí.
Bylo to velmi ženské a jiné, než nevěsty v čistě bílé nebo smetanové.
Podobně to měla i Bella Swan na svých svatebních šatech ve snu
o svatbě.
Jinak mašle ano, když se to s ní umí.
@Josefka K šatům nevěsty jsem na stránkách Vogue našla tohle: Danica měla šaty od designérky Roksandy Ilinčiče, kterou Danica nazývá „jednou z nejvíce kreativních“ módních návrhářů. "Kombinací dvou druhů hedvábí byly s velkou péčí vytvořeny slonovinově bílé šaty, spojující tradici a modernost, eleganci a jemnost. Bylo to dílo lásky a umění, v kombinaci, " říká Danica.
O tom, proč šaty tak ošklivě nesedí, zejména v oblasti výstřihu, ani slovo. Nevěsta měla na můj vkus i příliš jemné líčení, na fotkách skoro neviditelné.
Mě se opravdu moc líbí klasické, zahalené, decentní nevěsty, ale tohle jí nesluší.
Příspěvek upraven 19.10.17 v 20:33
@tilola
děkuji nejsem v tom alespoň sama! Ty
třetí mám taky nejradši z její kolekce. Tak snad v příštím životě!
hezký víkend!
@leonella Ty první…střih těch druhých bude slušet málokomu, mně se moc nelíbí ani na modelce
@xSx
mě se celkem mořská pana líbí, ale pravdou je že nepadnou jen tak někomu.
A to se vám nelíbí ani tyhle?
@leonella To vypada jak dospela zena, ktera se snazila nasoukat do detske sukne a podarilo se ji to jen po kolena.
Vyhazuji starší katalogy svatebních šatů různých značek - pokud by měl někdo zájem, napište mi, ale jen osobní převzetí v Praze.
Keď mi dnes toto pristálo v pošte, okamžite som vedela, s kým sa o tú krásu podelím. Toto urobiť, to muselo dať predsa strašnú prácu! Ale prečo to na mňa pôsobí tak prvoplánovo gýčovito? A otázka pomimo - ak je to vôbec určené k jedlu-ako sa to bude porciovať? No proste ten obrázok patrí do tohto vlákna.
@MP blanka Jak jsem
viděla výrobu takových dortů, tak to bude překližka, plast, rýžové
těsto, hromada toho sladkého potahu a pak zbyde místo na trochu dortového
těsta a krému.