Marně sháním hladkou tělovou podprsenku bez ramínek, nutně ji potřebuji do šatů. Nechci za ní dát x tisíc, protože normálně tělovou podrsenku nevyužiju..obykle takovéhle věci nakupuju v M&S ale letos asi tělové nefrčí, nemáte prosím někdo tip, kde něco takového sehnat?
Tělová podprsenka bez ramínek
Do satu jsem si poridila tuhle http://www.brastop.com/…pless-b-skin?….
Opravdu krasne sedi a hlavne drzi i 75F.
Deco strapless nebo třeba Ewa Michalak Toffi strapless, spravnapodprsenka.cz nebo caresse.cz případně braexpert.cz
Já jsem kupovla korzetovou tělovou v Intimissimi a byla určitě do 1000 Kč. Sedí krásně, nosím ji často a drží.
Wonderbra Ultimate Strapless Bra. Mají jí v Tescu za 699 Kč v tělové a černé barvě nebo v Praze v Debenhams. Má trochu netradiční tvar, ale drží výborně. Akorát upozorňuju na trochu vyšší košíčky, u šatů s hodně hlubokým výstřihem nebo „korzetových“ šatů by mohla být vidět.
Tělovou nevyužijete? Já tedy pod světlé oblečení nosím jedině
tělové prádlo jinak výbornou zkušenost mám s E. Michalak a
Freyou, obě od Caresse. Cenově kolem tisícovky a drží perfektně i 75F
Lze koupit i variantu s odepínacími
ramínky.
Jedině Wonderbra -druhé ruce- Nějak si nedokážu představit žít a
fungovat bez tělové, bezešvé podprsenky. A to mám velikost 32E.
Jak píše Real. blond, tak určitě HM. Mám ji, nosím ji často, drží
skvěle. Někdy ji nosím bez ramínek i když nemusím (pod normální
tričko), protože jsem líná je nasadit a je to ok Mají tam tu řadu „our best *** bra“
Různé druhy best funkcí podprsenek.
Na té HMkové mi nevyhovuje to, že je hrozně málo vyztužená, proto jsem ji ještě nekoupila. jsem zvyklá na trochu víc molitanu:-) nadzvedne trochu, přidá trochu objemu, nebo prostě „jen“ drží? dík
Nechci dělat reklamu, nebo tak něco. Ale Wonderbra je podle mého F1 mezi podprsenkama. Co do kvality, výdrže háčků v zapínání, efektu, jen cena je trošku vyšší.
Taky vždy a všude hlasuji jedině pro wonderbru, protože fakt drží, nemá divně daleko od sebe košíčky, je dost vystužená…a to jsem ji koupila naslepo online a asi to ani není úplně dokonale moje velikost. myslím, že je ideální hlavně pro ženy, které mají menší prsa, protože u nich špatná bezramínková udělá z hrudníku placku.
@ kayav Nadzvedne tak nějak standartně (prostě jako když ty prsa do ní
odložíte), ale že by vám je zvedala nebo dělala push up, to asi moc ne. Mě
právě vyhovuje její tenká vycpanost, protože jedny prsa už mám Ty hodně molitanový jsou pro mě právě už
moc plný a svoje prsa bych měla u brady. Takže vlastně asi jen drží, což
by Vám (dle toho co říkáte) asi nevyhovovalo.
@evakot Tu wondebru mám taky, je úžasná. Mám k ní i bezešvé kalhotky, pod šaty opravdu výborný!!! I když to na pohled jen tak v ruce vypadá staršně (ta podprsenka), na těle je úžasná. A drží (já v ní chodím do tanečních a za ty 2 hodiny týdně nikdy ani nevím, že ji mám na sobě, kalhotky jakbysmet).